1. Home
  2. Flessen
  3. Anosteké Blonde
Flessen - Anosteké Blonde

Tot volgende keer ... Een bekroond ambachtelijk blond bier met een onovertroffen afdronk!

Kenmerken

Stijl
Pale ale
Inhoud
33 cL
Alc. %
Land
Frankrijk
Kleur
blond
Style
belgian pale ale
Uiterlijk
Bleke blonde en licht troebele kleur
Aroma
Bloemenaroma's van hop die aan citroen en citrusvruchten doen denken
Smaak
Bloemen- en fruitige smaken, mooie en krachtige bitterheid
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Anosteké is een van de grootste successen van de recente opgerichte Brasserie du Pays Flamand!

Dit ambachtelijk gebrouwen blonde bier, dat in 2010 op de markt werd gebracht, veroverde al snel de harten van bierliefhebbers in de regio Lille dankzij zijn uitstekende smaak en aroma's. Het bier wordt gebrouwen volgens de hedendaagse trends en lijkt op de IPA-bierstijl. Het is een bierstijl waarin hop een belangrijke rol speelt omdat het in grotere hoeveelheden wordt gebruikt dan gangbaar is. Dit geeft het bier een meer uitgesproken bittere smaak, maar dit wordt gecompenseerd door de bloemige en fruitige aroma's.

In het glas heeft deze Anosteké Blonde een licht goudblonde kleur. Het heeft een mooie, dikke schuimkraag die stevig in het glas blijft staan. Hieruit komen aangename bloemige en fruitige aroma's vrij die vooral aan citrus doen denken.

Het bier smaakt ook heel fruitig en bloemrijk, daarbij vergezeld van een krachtig bittertje. Deze smaak blijft lang hangen, wat voor een heerlijke afdronk zorgt. Het is een mooi biertje dat zich van zijn Franse soortgenoten onderscheidt door zijn uitgesproken hopkarakter.

Overigens is Anosteké de fonetische vertaling van het West-Vlaamse "tot anoste keer", wat "tot volgende keer" betekent. Er was geen betere naam te bedenken, want een lege fles klinkt als een oproep naar een vervolg! Anosteké is het eerste Franse bier waarbij de bij de productie en het transport ontstane CO2-emissies worden gecompenseerd. Probeer ook broertje van de Anosteké, de Anosteké Brune Imperial Stout.

Anosteké Blonde

Brasserie du Pays Flamand

2,95€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.