De Nr.1 in online speciaalbier

Bush Blonde Triple 75cl

check icon Your address email has been added
close icon

Bush Blonde Triple 75cl

Een karaktervolle tripel blond dat is gebrouwen ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van de klassieke Bush blond!

10.7°

4 / 5
 • Bush Blonde Triple 75cl
 • Bush Blonde Triple 75cl

Ter gelegenheid van het 10 jarige bestaan werd de Bush Blonde gebrouwen in 2008, de Bush Blond Tripel van brouwerij Dubuisson is een zwaar Belgisch bier dat gebrouwen is met 240 jaar aan ervaring. Dit bier is feitelijk gebrouwen door brouwerij Dubuisson die vandaag de dag de oudste nog werkende brouwerij is in Wallonië (zuiden van België).

In tegenstelling tot de kleine zus, de Bush Blond, geniet deze Bush Blond Tripel van een gisting op fles. Deze gisting op fles doet de toch al rijke aroma's letterlijk exploderen bij de BUSH Blond.

De Bush Blond tripel ontwikkelt zich verder in het glas met een mooie blonde kleur die relatief troebel en opaak is voor een blond bier. Tot in de neus komen er fruitige en kruidige aroma's vrij, afkomstig van fruit met wit vruchtvlees en citrusvruchten, evenals koriander en gist. De alcohol is vrij aanwezig, maar overheerst niet op de rest van de geuren.

In de mond komen de zeer fruitige accenten gecombineerd met kruidige accenten van de koriander naar voren en de alcohol maakt het verder af. De alcohol laat zich proeven in een droge smaak en laat weinig plaats over voor het bittertje van de hop.

De perfectie laat zich zien in de kleinste details met een prachtige fles met zeefdruk en een champagnekurk, wat de Bush Blond Tripel een onmiskenbaar karakter geeft.

Lees verder
 • Uiterlijk

  Relatief troebele en opake blonde kleur

 • Aroma

  Fruitige en kruidige aroma's, toetsen van citrusvruchten en gist

 • Smaak

  Erg fruitige smaken, kruidige toetsen en toetsen van alcohol

 • Bitterheid
   
 • Zoetheid
   
Anderen bekeken ook