Flessen - Lapin Kulta

Een Fins bier afkomstig uit de grootste brouwerij van het land

Kenmerken

Stijl
Pale Lager
Inhoud
31.5 cL
Alc. %
5.2°
Land
finland
Kleur
blond
Type
lager
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Amère
Doux
Smaakprofiel
delicaat & kruidig
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Het bier Lapin Kulta, dat we kunnen vertalen met “Het goud van Lapland”, komt uit Finland. Deze naam zou afkomstig zijn van het feit dat de brouwerij oorspronkelijk ijswater uit Lapland gebruikte voor het vervaardigen van dit bier; een zeer puur water en een nationale trots!

Dit Finse bier is minder sterk dan haar Belgische of Ierse collega's en heeft over het algemeen ook een lager alcoholpercentage. De Lapin Kulta wordt gebrouwen in het uiterste Noord-Finland, is een van de meest gedronken bieren in Finland en wordt tegenwoordig in heel Europa geëxporteerd. Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogstaande ingrediënten ligt dit bier zeer goed in de markt.

Dit pilsbier heeft een blonde kleur met een goudkleurige gloed en een aangenaam en fruitig geurend bouquet. In de mond is dit bier mild en fris en wordt het gekenmerkt door fruitige noten, aangezet door een vleugje honing en een lichte bitterheid.

Deze dorstlessende en authentieke Lapin Kulta neemt u mee op reis naar de ijzigste wateren van Europa!

Lapin Kulta

Hartwall Royal Unibrew

 • 1,95 €/per stuk
  op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Sori Vinum Secale
  Tags
  7,90 €
 • Flessen - Blanche du Mont Blanc
  Tags
  3,00 €
 • Flessen - Paulaner Oktoberfest Bier
  Tags
  2,60 €
 • -50%
  Flessen - Cobra
  Tags
  0,88 €
  in plaats van1,75 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.