1. Home
  2. Flessen
  3. Flying Dog Raging Bitch
Flessen - Flying Dog Raging Bitch

20 jaar Flying Dog, dat moet gevierd worden!

Kenmerken

Stijl
IPA
Inhoud
35.5 cL
Alc. %
8.3°
Land
Verenigde Staten
Kleur
amber
Style
american ipa
Uiterlijk
Heldere dieporanje kleur
Aroma
Fruitige en bloemige aroma's van citrusvruchten, kruiden en gist
Smaak
Fruitsmaken met mouttoetsen, bijtende bitterheid
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Dit bier dat oorspronkelijk werd gebrouwen voor het vieren van het 20-jarige bestaan van de brouwerij Flying Dog.

Het is een zeer bewerkelijk product waarbij 3 hopsoorten "amarillo", "warrior" en "colombus" worden gebruikt en een Belgisch gist met de naam " el diablo".

De Raging Bitch is een Amerikaanse India Pale Ale dat sterk geïnspireerd is op de tradities van het Belgische brouwproces, met name door het gebruik van een specifieke giststam, die bekend staat voor het geven van specifieke smaken.

Deze Raging Bitch is een bier met een heldere donkeroranje kleur en een verfijnde, ongelijke witte schuimkraag. Het heeft een neus van aroma's van fruit en citrusbloemen, zachte kruiden en gist. Een licht vleugje karamel komt ook naar voren, terwijl de alcohol discreet aanwezig is.

In de mond worden fruitige en zoete smaken gewaar die worden gevolgd door een mooie smaak van geroosterde mouten die snel opgevolgd worden door een krachtig en lang bittertje in de mond. De zachte accenten van mout en citrusvruchten komen samen met mooie accenten van hop die een droge en bitter afdronk geven.

Flying Dog Raging Bitch

Flying Dog Brewery

2,95€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.