1. Home
  2. Flessen
  3. Pink Killer
Flessen - Pink Killer

Ontdek de Pink Killer en laat u verleiden door zijn heerlijke aroma van roze grapefruit!

Kenmerken

Stijl
Fruit Beer
Inhoud
25 cL
Alc. %
Land
België
Kleur
Witbier
Style
fruit beer
Uiterlijk
Lichtroze kleur met een fijn schuim in gebroken wit.
Aroma
Aroma's van citrusvruchten en vooral van roze pompelmoes.
Smaak
Zachte moutsmaken en pompelmoes met kruidige toetsen van koriander.
Amère
Doux
Smaakprofiel
fruitig & rijk
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

De Pink Killer is een Belgisch witbier dat op smaak wordt gebracht met fruit en wordt gebrouwen in brouwerij Silly, in Wallonië.

Het witbier bevat mout van gerst en tarwe, de hopsoort Hallertau, sinaasappelschil, koriander en grapefruitsap. Dit laatste ingrediënt geeft het bier zijn herkenbare grapefruitroze kleur.

Pink Killer Beer wordt sinds 2004 gebrouwen en is licht troebel doordat er niet wordt gefilterd voordat het bier op fles gaat. Het aroma van citrusfruit is duidelijk aanwezig en met name de geur van grapefruit overheerst. Daarnaast geeft het mout een zoet aroma vrij en merken we een licht kruidige geur op.

Het bier smaakt fruitig en verfrissend. De smaakpapillen worden verwend met de zachte smaken van mout en grapefruit, aangevuld door een accent van kruidige koriander en een vleugje bitterheid van de grapefruit.

Dit fruitige en toch licht bittere bier doet dankzij de zoete maar toch verfrissende smaak meteen denken aan een warme zomeravond. Een schot in de roos voor de dames onder ons, die dol zijn op dit soort producten!

Pink Killer

Pink Killer

2,09€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Flessen - Ardwen Blanche
Ardwen Blanche
Ardwen4/52,69€/ stuk
2,40€
Volumekortingvanaf 1,80€

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.