1. Home
  2. Flessen
  3. Gulden Draak 9000 quadruple
Flessen - Gulden Draak 9000 quadruple

Een uniek bier dat is gebrouwen met 3 verschillende mouten voor een uniek smakenpalet

Kenmerken

Stijl
Quadrupel
Inhoud
33 cL
Alc. %
10.5°
Land
België
Kleur
amber
Style
quadrupel
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

De oorspronkelijke Gulden Draak krijgt versterking van de Gulden Draak Quadruple. U hebt het goed begrepen. Deze bekende benaming van de beroemde ambachtelijke Belgische brouwerij Van Steenberge, met een rijke geschiedenis, staat bij bij vele bierliefhebbers bekend om zijn kwaliteit. Het bier heeft een smakenpalet van rijke en complexe aroma's op basis van 3 verschillende moutsoorten. Dit bier bevat minstens vier keer zoveel mout dan pilsbier. Het bier heeft een mooie goud-amberkleurige gloed en een verfijnde smaak met fruitige en licht suikerige aroma's. De finale wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk boeket, en zoals altijd is het bier mooi in harmonie met de tradities van de Belgische brouwerij Van Steenberge.

Gulden Draak 9000 quadruple

Brasserie Van Steenberge

2,29€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.