1. Home
  2. Flessen
  3. Anosteké Cuvée d’Hiver 33 cL
Flessen - Anosteké Cuvée d’Hiver 33 cL

Cuvée d'Hiver van Brasserie du Pays Flamand, een rondborstig bier met tonen van karamel, fruit en chocola.

Kenmerken

Stijl
Bière de Noël
Inhoud
33 cL
Alc. %
Land
Frankrijk
Kleur
amber
Style
winter ale / christmas ale
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Amère
Doux
Smaakprofiel
warm & kruidig
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Saison IPA, in 2016 uitverkozen tot beste bier van de wereld, maakt deel uit van een assortiment dat een nadere kennismaking verdient, in het bijzonder tijdens de feestdagen met Cuvée D'Hiver. Anosteké Cuvée d'Hiver, een bier van de hand van Brasserie du Pays Flamand, is een speciaal winterbier. Het bier is kruidiger en krachtiger dan andere bieren en laat zich het beste savoureren bij het haardvuur. In het glas is het bier amber van kleur met een rode gloed en een dikke, gebroken witte schuimkraag. In de neus melden zich aroma's van mout, fruit, hout, kruiden en specerijen. In de mond herkennen we smaken van specerijen, karamel, geroosterde mout, fruit, hop en kruiden. Het bier is olieachtig van structuur en de lichte bruis zorgt voor een kruidige en moutige afdronk.

Anosteké Cuvée d’Hiver 33 cL

Brasserie du Pays Flamand

2,99€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.