Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
Flessen - Texels Skuumkoppe
  • Breukvrije verpakking

Flessen - Texels Skuumkoppe

Texels Skuumkoppe: het allereerste donkerwitbier van Nederlandse bodem!

Kenmerken

Alc. %
Inhoud
30 cL
pricePerLiter
5.97€/L
Land
nederland
Stijlfamilie
Wheat Beer
Stijl
Dunkles Weissbier
Smaakprofiel
kruidig & verfijnd
glutenvrij
nee
allergenen
mout
Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Productbeschrijving

De Texelse Bierbrouwerij (1999) maakt bijzonder bier van uitsluitend Texelse ingrediënten: gefilterd duinwater, gerst en tarwe van het eiland zelf en een giststam die alleen op het eiland zelf te vinden is. Misschien een leuk feitje: het restproduct van het bier gaat naar de Texelse schapen. Haar biertjes zijn al diverse malen in de prijzen gevallen, onder meer bij de Dutch Beer Challenge en het internationale Brussel Beer Challenge.

Texels Skuumkoppe, genoemd naar de witte schuimkoppen op de golven van de Noordzee, is puur, robuust en recht door zee, en volgens de brouwers net als Texel zelf.

Het bier is prachtig koperkleurig met een fijne crèmekleurige schuimkop en met uitnodigende geuren van graan, mout, gist en karamel.

In dit romige bier is een subtiel evenwicht tussen de smaken van karamel en haver. Op de tong een bitterzoet geheel, met een lichtdroge afdronk.

Dit bier is een heerlijke drank in elk seizoen én het geeft weergaloze pannenkoeken! Vervang de helft van de melk in het beslag door Skuumkoppe. De alcohol vervliegt tijdens het bakken dus alle kinderen kunnen vrolijk aanschuiven.

  • Breukvrije verpakking

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien. Bezoek deze website om het dichtstbijzijnde inleverpunt voor uw e-waste te vinden: http://www.wecycle.nl.

Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

©2023 PerfectDraft Europe SAS