Flessen - Kees 24 Hops Before X'mas

Kenmerken

Stijl
Strong Ale
Inhoud
33 cL
Alc. %
10.5°
Land
nederland
Kleur
bruin
Type
american barleywine
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Smaakprofiel
bitter & robuust
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

De Brouwerij: Kees uit Goes is chef-kok geweest voordat hij zich lanceerde als brouwer- al weer tientallen jaren terug. Kees staat voor alles dat ongewoon, anders, gedurfd en creatief is en zijn roem gaat ver over de Zeeuwse grenzen! Ook bij Hopt is Kees een geliefde brouwerij en zijn bieren gaan als zoete broodjes over onze digitale toonbank.

Dit is het enige Nederlandse bier in de Beery Christmas en als je dit bier drinkt, begrijp je vast waarom het Kees is en geen ander!

 

Het bier: helemaal in stijl met onze eindejaar wens ‘Beery Christmas and a Hoppy New Year!’. Met 24 Hops heb je genoeg hop om de hele kersttijd te overbruggen tot zeker half januari! Hop 24 gaat niet over de 24 dagen van de kalender maar over de 24 verschillende hopsoorten die er in jouw biertje-van-de-dag zitten! Het is een luxe bier dat je een Barley Wine kunt noemen, met gemoute gerst tegen een achtergrond met enorme hoeveelheden pittige, fruitige, aardse, bittere, bloemige en geurige hop. En toch…..een evenwichtig biertje. We zijn benieuwd wat jij vindt van 24 Hops!

 

De stijl: Barley Wine bier is hoog in alcohol, doorgaans 8-10% en soms wel 12%. Typisch voor dit bier zijn de aardse hop en een wijnachtige moutsmaak met fruitige karameltoffee. In de dagen dat Napeolon Europa teisterde en alle wijn opraakte, ging iedereen aan de Ale. Het werd zeer sterk gebrouwen zodat het wel 2 jaar in het vat kon blijven zonder te bederven. Zo onstond de Barley Wine. In onze tijd is een Barley Wine bier vaak een fruitig bier met veel prikkelend bittere hop en een bloemengeur!

 

 

Food pairing: Dit sterke zoete bier heeft een tegenhanger nodig, iets als Roquefort, sterke Franse blauwe kaas, dikgesmeerd op een zelfgebakken snee volkorenbrood met walnoten. Of als je een zoetekauw bent, ga dan voor een crème brulée, monchoutaart of een schandalig lekkere cheescake!

 

Kees 24 Hops Before X'mas

Brouwerij Kees

 • 3,20 €/per stuk
  niet op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Kees Pale Ale Citra
  Tags
  2,75 €
 • Flessen - Page 24 Blond
  Tags
  2,70 €
 • Hop - Cluster hopkorrels
  5,30 €
  toevoegen
 • Flessen - Page 24 Hildegarde Blond 75cl
  Tags
  4,50 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.