1. Home
  2. Flessen
  3. Goose Island Matilda
Flessen - Goose Island Matilda

Een delicate Belgische Pale Ale van Goose Island met een zacht pikant karakter

Kenmerken

Stijl
Pale ale
Inhoud
35.5 cL
Alc. %
Land
Verenigde Staten
Kleur
blond
Style
belgian pale ale
Uiterlijk
Troebele koperkleur, roomwitte schuimkraag
Aroma
Fruitige biscuitmout, gist, perzik , kruidnagel en pruim
Smaak
Rijke mout, perzik, ananas, pruim, pikante gist
Smaakprofiel
gekarameliseerd & zacht
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

De Goose Island Matilda is een goedgehopte Belgian pale Ale van de Amerikaanse brouwerij Goose Island met Styrian en Saaz hops die het bier een volle smaak geven. Daarbij is de 2-row mout gebruikt. De Ale is gegist met het zeldzame, wilde brett-gist. Want je weet wat ze zeggen: zonder Brett, had Matilda het niet gered! Of zoiets.... Enfin, het is in ieder geval een van de biertjes uit de serie Vintage Ales.

In het glas heeft de Goose Island Matilda de kleur van de opkomende zon, met aroma's van gedroogd fruit, kruidnagel en pikante gist. De afdronk is droog en kruidig.

Het bier is vernoemd naar de Belgische gravin Matilda die volgens een oude legende een klooster heeft gesticht waar de monniken vervolgens eeuwenlang een unieke Ale brouwden. 

 

 

Goose Island Matilda

Goose Island Beer Company

3,50€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.