Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
Flessen - Coronita Extra 21cL
  • Breukvrije verpakking

Flessen - Coronita Extra 21cL

Heerlijke Pils uit uit de Corona Brouwerij in Mexico

Kenmerken

pricePerLiter
5.47€/L
Land
mexico
Stijlfamilie
Pale Lager
Inhoud
21 cL
Alc. %
4.6°
Uiterlijk
Licht geel met een luchtige schuimkraag
Aroma
Fruit, honing, veel mout
Smaak
Fruit, bitter, mout, fris
Stijl
lager
allergenen
mout
Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Productbeschrijving

"Korte THT: bij voorkeur consumeren voor 30/08/2018 . Ten minste houdbaar tot: de houdbaarheidsdatum van het bier is indicatief. Na het overschrijden van de houdbaarheidsdatum verliest het bier deels zijn smaakeigenschappen, echter vormt dit geen gevaar voor de volksgezondheid. "

Coronita Extra is een verfrissende Pils uit de nummer 1 brouwerij in Mexico. Het is daar een echte klassieker en wordt al gebrouwen sinds 1925. Zonnig goudgeel in het glas verspreidt het aroma’s van fruit, honing en mout. Het is een goed doordrinkbaar bier, dat een mooie balans heeft tussen hop en mout. Ongeacht het jaargetijde, drink dit bier vooral lekker koud en met eventueel een schijfje citroen.

  • Breukvrije verpakking

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS