Flessen - Pack Top Dad Vaderdag Collectie

Vier TOP-bieren uit vier landen voor een fantastische vader!

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Vaders zijn belangrijk en onmisbaar. Een goed gekozen cadeau laat zien hoe belangrijk hij is. Daarom hebben we dit pack samengesteld van vier heel diverse bieren maar zonder uitzondering allemaal weergaloze kwaliteitsbieren. Laat je vader hiermee merken hoe bijzonder hij is voor jou.

In dit pack vind je:

 

Tripel Karmeliet: het klassieke bier uit België, notig, pittig en fruitig met aromatische Belgische gist. Deze Tripel wordt al sinds 1679 volgens hetzelfde recept gebrouwen.

 

Hanani: vernoemd naar de Japanse kersenbloesem, een bier voor fijnproevers! Het is een Witbier (maar goud-oranje in je glas) gebrouwen met yuzu en bloesem, door Nomada in Spanje.

 

Jaipur: dit is het paradepaardje van de Engelse top-brouwerij Thornbridge en heeft de brouwerij wereldberoemd gemaakt. Een klassieke IPA met een enorme hoeveelheid citrus en perzik-hop!

 

La Virgen Lager: een exotische Pils uit Zuid-Europa die gebrouwen is met maar liefst 6 verschillende moutsoorten en 3 hopsoorten! 

 

Pack Top Dad Vaderdag Collectie

Saveur Bière

13,95 €/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren
 • Flessen - Leffe Blond Papa - Vaderdag Limited Edition 75cl
  Tags
  5,95 €
 • Cadeaus en accessoires - Leffe Papa pack: Leffe Papa en 6 stuks
  Tags
  13,95 €
 • Flessen - Basqueland Txikia Baina Indartsua
  Tags
  3,10 €
 • -17%
  Thuistap - Party Pack PerfectDraft - Tap + Hoegaarden Vat
  234,89 €
  in plaats van282,11 €

  5,00 € Statiegeld inbegrepen.


 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.