1. Flessen
  2. Leffe Blond Papa 75cl - Cadeau voor Vaders
Flessen - Leffe Blond Papa 75cl - Cadeau voor Vaders

Leffe Blond Papa: een limited edition Leffe Blond, speciaal voor Vaders!

Kenmerken

Stijl
Pale ale
Inhoud
75 cL
Alc. %
6.6°
Land
België
Kleur
blond
Style
belgian pale ale
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Vaderdag... De een geeft sokken, de andere een gereedschapkist of maar weer eens een luchtje cadeau... Maar wat vinden vaders nu écht lekker? Precies! Een speciaal gebrouwen bier, voor alle vaders, ter ere van vaderdag! Bier is dus het ideale Vaderdagcadeau!

Leffe Papa, een eerbetoon aan alle vaders ter wereld. Want wat is er nu leuker dan jouw eigen icoon een Leffe Blond (het icoon onder de abijdbieren) te geven? Wees er snel bij, want deze Leffe Papa 75cl, speciaal voor Vaderdag, heeft een beperkte oplage.

Leffe Papa is een Leffe Blond, de referentie van het hedendaagse abdijbier. Leffe Blond heeft een mooie koperblonde kleur, met krachtige aroma's van graan en een lichtzoete geur van banaan. Het mondgevoel is rond, gevolgd door een lichte kruidigheid en een karamelachtige aanzet. Heerlijk om op elk moment van de dag te genieten en wat is er nu beter om de Leffe Papa speciaal op Vaderdag te schenken?

Leffe Papa, het vaderdagcadeau van 2019!

Leffe Blond Papa 75cl - Cadeau voor Vaders

Abbaye de Leffe

4,48€
/per stuk8,95€
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
29,95€

5,00€ Statiegeld inbegrepen.

83,11€
in plaats van89,85€

15,00€ Statiegeld inbegrepen.

11,89€
Volumekortingvanaf 10,94€

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.