1. Flessen
  2. Omnipollo Nebuchadnezzar - Blik
Flessen - Omnipollo Nebuchadnezzar - Blik

Omnipollo stoppen hun klassieke gouden medaille winnende DIPA in een aluminium blikje om superfrisheid te garanderen!

Kenmerken

Stijl
IPA
Inhoud
33 cL
Alc. %
8.5°
Land
Zweden
Kleur
blond
Style
double ipa
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Met zijn aantrekkelijke gouden-amber lichaam en royale witte kop, Nebukadnezar Double IPA is een van de oudste en meest geliefde Zweedse Craft Brewery Omnipollo's oudste en meest geliefde creaties, en met een aantal prestigieuze Best Beer awards van het graag van RateBeer en de Stockholm Beer & Whisky Festival onder zijn riem, is het snel een klassieker geworden. En voor het eerst is het verkrijgbaar in aluminium blikken om een maximale versheid te garanderen.

De neus is zeer geparfumeerd, met massa's bloemen-, tropische, grasachtige, citrusachtige mandarijn- en lycheearoma's, terwijl de smaak even complex is, voortbouwend op het boeket en een aangename bitterheid toevoegt aan de fruitige, hoppige kwaliteit en een nette oranje marmelade bitterheid om af te maken.

Omnipollo Nebuchadnezzar - Blik

Omnipollo

3,90€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.