Flessen - Põhjala Kosmos

Kosmos uit Estland: fris, wrang en pittig!

Kenmerken

Stijl
IPA
Inhoud
33 cL
Alc. %
5.5°
Land
estland
Kleur
blond
Type
neipa / milkshake IPA
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Kosmos, helemaal uit de hoofdstad van Estland, Talinn, is gebrouwen met emmers vol Citra en Mosaic hop in de stijl van een New England IPA door Brouwerij Põhjala (we hebben het oprecht geprobeerd maar tot op vandaag weten we niet hoe je de naam van de brouwerij uitspreekt). We weten slechts dat het om een staaltje van puur vakmanschap gaat. Het team is een paar jaar geleden versterkt door een Schotse brouwer van Brewdog. Maar oordeel zelf en proef dit frisse, wrange, pittige en oranjegelige bier dat gebrouwen is met havermouten, die op een verrassende manier de grassige en harsige hop verzachten en in balans brengen. Cheers!

Põhjala Kosmos

Põhjala Brewery

 • 3,40 €/per stuk
  op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Basqueland Txikia Baina Indartsua
  Tags
  3,10 €
 • Flessen - Cinema Brewers 5 Dollar Shake
  Tags
  2,65 €
 • Flessen - Brooklyn East India Pale Ale
  Tags
  3,25 €
 • Flessen - Straffe Hendrik Quadruple
  Tags
  2,25 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.