Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
Flessen - Effet Papillon - Passion Gingembre

Effet Papillon - Passion Gingembre

Effet Papillon

3,60€
  • Breukvrije verpakking

Flessen - Effet Papillon - Passion Gingembre

Kenmerken

Alc. %
Inhoud
33 cL
pricePerLiter
10.9€/L
Kleur
blond
Land
Frankrijk
Stijlfamilie
Sour/Wild Ale
Stijl
berliner weisse
Smaakprofiel
fruitig & zurig
allergenen
gerste
allergenen
malt
allergenen
froment
Glasvorm
teku
Minimum temperature
6
Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Productbeschrijving

De naam Berliner Weisse, Berlijnse Witte, zegt het eigenlijk al: dit bier is heel licht van kleur zonder echter de smaken die blonde bieren doorgaans hebben. De Berliner Weisse smaakt heel anders dan een doorsnee Blond of Wit bier!

Effet Papillon is een verfrissend bier met een andere gistingswijze: gemengde gisting. Een techniek die gebruik maakt van zogenaamde "wilde" gisten die een ander geheel van smaken brengen en in dit geval, een zekere zuurheid! Voor het drinken, schenk slechts een beetje bier in je glas en schud dan de fles met een draaiende beweging. Doe dit om geen druppel van je proeverij te verliezen en ervoor te zorgen dat je alle smaakelementen in je glas hebt! Daarna schenk je het glas vol. Het bier heeft een melkblonde kleur. Als je je neus boven het glas zet, zul je misschien de finesse van de gemengde gisting ontdekken. De gisten ondersteunen de bloemige en fruitige tonen van de Berliner Weisse. Je ruikt delicate aroma's van passievrucht met citroen. De eerste slok is een frisse en sprankelende golf! Proef de samenhang tussen wat je hebt geroken en wat je in de mond vindt.

Deze Berliner Weisse heeft smaken van frisse citroen en zachte passievrucht. Proef je ook de gember? Je zult de gember in de afdronk steeds beter kunnen proeven en het geeft een prikkelende en verwarmende smaak aan dit aandachtig gebrouwen bier.

Als je Passion Gingembre drinkt, kies dan voor een toetje! Een cheese cake gaat prachtig samen met de melkachtige noten van dit bier. Ook een uiterst zoet nagerecht zoals brownies is een goede optie. Zo krijg je een zoet-zure balans met dit zure bier. Ook zoute patat is een succevolle combi met dit bier. Het zoute vette eten past goed bij het lichte en zure bier.

Effet Papillon - Passion Gingembre

Effet Papillon

3,60€
  • Breukvrije verpakking

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien. Bezoek deze website om het dichtstbijzijnde inleverpunt voor uw e-waste te vinden: http://www.wecycle.nl.

Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

©2023 PerfectDraft Europe SAS