Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
Flessen - Corona Extra 24-pack

Corona Extra 24-pack

Corona

29,92€
/per stuk
39,90€
  • Breukvrije verpakking

Flessen - Corona Extra 24-pack

Corona Extra: nu in multipacks!

Kenmerken

aantal bieren
24 bieren
Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Productbeschrijving

Corona Extra, gebrouwen in Mexico, is vandaag de dag verkrijgbaar in meer dan 150 landen over de hele wereld. Elk bier wordt in Mexico gebrouwen en de brouwerij is daarmee de grootste flessenbrouwerij ter wereld. Want elke Corona die over de gehele wereld wordt gedronken, komt uit deze Mexicaanse brouwerij.

Corona Extra wordt daar al sinds 1925 gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten: water, gerst, maïs en hop.  Oorspronkelijk gebrouwen als bier voor de Mexicaanse arbeiders, waardoor het fris en dorstlessend moest zijn, veroverde het merk daarna snel de rest van de wereld.

Het is een licht bier met een lichtgele kleur en weinig schuim. Je proeft een zeer lichte bitterheid en een lichte mouttoets. Een makkelijk drinkbaar en heerlijk fris bier uit Mexico!
Cheers

 

Ontdek ook Corona in een 6 liter vat

Corona Extra 24-pack

Corona

29,92€
/per stuk
39,90€
  • Breukvrije verpakking

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS