1. Flessen
  2. 't IJ IPA
Flessen - 't IJ IPA

Een oranjekleurige blonde IPA met veel hop die toch zacht smaakt!

Kenmerken

Stijl
IPA
Inhoud
33 cL
Alc. %
Land
nederland
Kleur
blond
Style
american ipa
Uiterlijk
Blonde kleur met koperen gloed
Aroma
Hoppige aroma's van den en citrusvruchten
Smaak
Krachtige maar evenwichtige bitterheid
Amère
Doux
Smaakprofiel
fris & hoppig
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Brouwerij ’t IJ is een kleine brouwerij in Amsterdam waar de laatste jaren veel over wordt gesproken. Het bierassortiment van deze brouwerij varieert van een eenvoudig blondbier tot Indian Pale Ale met een krachtige hopsmaak. Deze IPA zal zeker ook goed in de smaak vallen.

Met zijn blonde, enigszins oranje basis met een licht koperkleurige weerschijn weet dit bier je meteen te verleiden. Deze indruk wordt nog versterkt door de mooie, witte schuimkraag die stevig blijft staan. Dit bier ruikt heel lekker. Zoals zo vaak bij dit soort bier proef je de hop goed terug. Je vindt er ook exotisch fruit in terug naast een vleugje dennen en de subtiele hint van citrus. Het smaakt duidelijk naar citrus met een bitterheid die steeds nadrukkelijker aanwezig is naarmate je verder drinkt. En alles blijft mooi in balans zonder dat de bitterheid gaat overheersen.

Dit Hollandse bier zal je met zijn verfijnde smaak zeker bevallen. Als je dit bier lekker vindt, moet je zeker ook de andere bieren van deze brouwerij eens proeven, zoals de Columbus.

't IJ IPA

Brasserie 't IJ

2,59€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
2,77€
in plaats van3,70€
2,12€
in plaats van2,49€

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.