Flessen - Bush Triple Amber

Bush Triple Ambrée volgens origineel recept uit 1933!

Kenmerken

Stijl
Pale ale
Inhoud
75 cL
Alc. %
12°
Land
België
Kleur
amber
Type
belgian pale ale
Uiterlijk
Amberkleurig en oranje gloed
Aroma
Krachtige aroma's van gekonfijt fruit, karamel en alcohol
Smaak
Rijkelijke moutsmaak
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Bush Triple Ambrée werd in 1933 gecreëerd en is een van de mooiste voorbeelden van de Belgische bierbrouwkunst. Dit paradepaardje van brouwerij Dubuisson blijft bierliefhebbers over de hele wereld verbazen met zijn aromatische een krachtige smaak. Dit bier ontleent zijn kwaliteit aan het zuivere water dat direct onder de brouwerij wordt gehaald, en uit de gist die al 65 wordt gebruikt.

Dit Belgische bier laat een geweldige amberkleurige basis zien met een subtiele oranje weerschijn. De crèmekleurige schuimkraag is betrekkelijk dun. Je kan de volle kracht van dit bier goed ruiken. Karamel, gekonfijt fruit en alcohol komen er gezellig bij. Je proeft een krachtige moutsmaak voordat het gekonfijte fruit doordringt. Gezien het alcoholgehalte is dit bier verbazingwekkend evenwichtig.

Je hebt het vast al door, echte bierliefhebbers van krachtige bieren zullen vallen voor Bush Triple Ambrée. Heerlijk bij het dessert of aperitief, proef ook zeker de Bush Triple Blonde die nu ook beschikbaar is.

Bush Triple Amber

Brasserie Dubuisson

 • 6,60 €/per stuk
  op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Bush Caractère
  Tags
  1,95 €
 • Flessen - Ramée Ambrée Triple
  Tags
  2,50 €
 • Bierglazen - Glas La Mascotte 25cl
  Tags
  3,40 €
 • Bier packs - De Franse collectie - Le Craft de la France
  Tags
  29,95 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.