Flessen - Ayinger Celebrator Doppelbock

Een Duitse doppelbock met een score van 100/100 op de bekende website Ratebeer!

Kenmerken

Stijl
Bock
Inhoud
33 cL
Alc. %
6.7°
Land
duitsland
Kleur
bruin
Type
doppelbock
Uiterlijk
Zwarte kleur met rode gloed
Aroma
Aroma's van pruim, koffie en chocolade
Smaak
Toetsen van geroosterde mout, droge en bittere afdronk
Amère
Doux
Smaakprofiel
gekarameliseerd & intens
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Celebrator, keer op keer erkend als één van de beste bieren van Duitsland, werd geklasseerd onder de beste bieren ter wereld door het vermaardeChicago Testing Institute! We moeten toegeven dat deze Doppelbock, die door Ayinger is gebrouwen op basis van een abdijrecept, ons weet te bekoren met zijn karakter en kracht!

Achter zijn donkere kleur met rode gloed en mooie beige schuimkraag gaat in werkelijkheid een karaktervol Duits bier schuil. Het heeft immers een complexe neus met vooral pruim, koffie, karamel en tot slot pure chocolade. In de mond resulteert de gemoute en geroosterde aanzet in mooie toetsen van brood en karamel. De finale is eerder droog en bitter.

Na het proeven begrijpen we waarom dit bier de maximumscore heeft behaald op dewebsite Ratebeer. Het onderscheidt zich door een complexiteit die eerder zeldzaam is voor Duitse bieren. Niettemin blijft Ayinger Braü-Weisse een ideaal bier om uw dorst te lessen!

Ayinger Celebrator Doppelbock

Brasserie Ayinger

 • 2,95 €/per stuk
  op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Andechs Doppel Dunkel
  Tags
  2,80 €
 • Flessen - Magnum Big Chouffe 2020
  Tags
  19,95 €
 • Flessen - Pêche Mel Bush
  Tags
  2,60 €
 • Flessen - Belgoo Bio Amber
  Tags
  1,99 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKENDVAN
  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.