1. Flessen
  2. Old Engine Oil
Flessen -  Old Engine Oil

De porter van de brouwerij Harviestoun, beroemd om zijn samenwerking met Highland Park en zijn whisky's!

Kenmerken

Stijl
Porter
Inhoud
33 cL
Alc. %
Land
schotland
Kleur
zwart
Style
american porter
Uiterlijk
Intense zwarte kleur
Aroma
Aroma's van chocolade, zwarte vruchten
Smaak
Olieachtige textuur, gebrande toetsen
Amère
Doux
Smaakprofiel
geroosterd & warm
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

De Schotse brouwerij Harviestoun is van oudsher bekend om zijn samenwerking met de beroemde Highland Park whisky's en onderscheidt zich al jarenlang door de constante kwaliteit van haar bier. Deze Old Engine Oil bijvoorbeeld, dat in 2000 werd gebrouwen om het nieuwe millennium in te luiden, is gebaseerd op een oud recept uit 1970!

Dit Schotse bier toont in het glas een heel donkere, zwarte kleur en een langdurige, romige schuimkop. De geur heeft een mooie, aromatische complexiteit met noten van likeur, druif en een fijn vleugje chocola. In de mond is de olieachtige textuur het eerste wat opvalt: wat heerlijk zacht! Dan slaat de smaak toe, met dezelfde aspecten als die van de geur, om te eindigen in een licht gebrande afdronk.

Dit schitterende bier is een mooie inleiding naar de producten van de brouwerij, en dan met name de ongelofelijke Ola Dubh van 30 jaar!

Old Engine Oil

Harviestoun

3,40€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Flessen - Gordon Xmas
Gordon Xmas
Gordon5/52,60€/ stuk
2,04€
in plaats van3,40€

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.