1. Flessen
  2. t IJ Natte
Flessen - t IJ Natte

Een van de oudste recepten van de Nederlandse brouwerij 't IJ!

Kenmerken

Stijl
Dubbel
Inhoud
33 cL
Alc. %
6.5°
Land
nederland
Kleur
bruin
Style
dubbel
Uiterlijk
Donkere amberkleur
Aroma
Geur van pruim en karamel
Smaak
Zacht in het begin, zwarte vruchten en afdronk van houtsmaak
Amère
Doux
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

't IJ Natte is een heel speciaal bier om verschillende redenen... Dit bier wordt gebrouwen volgens het twee na oudste recept van brouwerij 't IJ na het prachtige bier Zatte. Een "Dubbel” bier, volgens de traditie van Belgische bieren, dat de meest doorgewinterde smaakpapillen zal verrassen!

Dit Nederlandse bier heeft een donkere amberkleurige glans en een romige, gulle, gebroken witte schuimkraag. De geur bestaat uit complexe aroma’s van pruim, karamel en een beetje hop. In de mond gaat de zoetheid (nogmaals) over in pruimen en zwart fruit. De afdronk is droog en houtachtig.

Brouwerij 't IJ bewijst zijn expertise nogmaals met dit complexe en verfijnde bier. Nog een prachtig bier, na 't IJ IPA!

t IJ Natte

Brasserie 't IJ

2,49€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
2,12€
in plaats van2,49€
Flessen - 't IJ IPA
't IJ IPA
Brasserie 't IJ4/52,59€/ stuk
2,59€

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

BEKEND VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.