1. Home
  2. Flessen
  3. Zundert Trappist
Flessen - Zundert Trappist

Een Trappist van Nederlandse bodem met een moutige smaak

Kenmerken

Stijl
Tripel
Inhoud
33 cL
Alc. %
Land
nederland
Kleur
amber
Style
tripel
Uiterlijk
Amberkleurig en nevelig met een dik gebroken wit schuim.
Aroma
Aroma's van mout, karamel, bleke mout, gist en fruit.
Smaak
Bloemige en fruitige smaak met toetsen van karamel, gist en palemout.
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Volgens de criteria van de Internationale Vereniging Trappist mag alleen bier dat is gebrouwen onder toezicht van trappistenpaters zich trappistenbier noemen. Alleen dan mag het bier het logo Authentic Trappist Product dragen.

De abdij Maria-Toevlucht in het Nederlandse Zundert is een van de elf kloosters waar trappist wordt gebrouwen. De enige andere trappistenbrouwerij in Nederland is die van de abdij La Trappe.

Zundert trappist is amberkleurig en troebel, heeft een dikke gebroken witte schuimkraag en wordt gekenmerkt door aroma's van mout, karamel, pilsmout, gisten fruit.

Het bier heeft een zoete, fruitige aanzet met tonen van karamel, gist en lichte mout, omlijst door een mooie bitterheid.

De gemiddeld scherpe smaak, met een olieachtige textuur en een gemiddelde carbonatatie zorgen voor een bittere en droge afdronk.

Zundert Trappist

Trappistenbrouwerij De Kievit

2,49€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.