1. Flessen
  2. Löwenbräu Oktoberfestbier
Flessen - Löwenbräu Oktoberfestbier

Het oktoberfestbier van een van de grootste brouwerijen van München!

Kenmerken

Stijlfamilie
Pale Lager
Inhoud
50 cL
Alc. %
6.1°
Land
duitsland
Kleur
blond
Stijl
festbier / oktoberfest
Uiterlijk
Aroma
Smaak
Smaakprofiel
Fris & fijn
Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Productbeschrijving

Traditioneel prominent aanwezig op het Oktoberfest

(Hop)bierliefhebbers kunnen niet om het jaarlijkse Oktoberfest heen. Het is een unieke combinatie van muziek, dans en liters bier. Ook Löwenbräu heeft een speciale band met het beroemde volksfeest. Sinds 1810 wordt er elk jaar Löwenbräu bier geschonken en kun je het speciale Oktoberfestbier proeven. Tegenwoordig sponsort het biermerk twee grote tenten op het Oktoberfest. Daarmee blijft Löwenbräu nauw verbonden met de traditie van München.

Het succes van Löwenbräu

Löwenbräu is in de 19e eeuw, onder leiding van de familie Brey, uitgegroeid tot de grootste brouwerij in München. Door de sterke groei verhuisde ze naar de Nymphenburgerstraße, waar de brouwerij tot op de dag van vandaag gevestigd is. Het merk Löwenbräu herken je gemakkelijk door de leeuw in het logo. Ook op het Oktoberfest weet je de Löwenbräu tent snel te vinden. De grote leeuw op de tent brult uit volle borst en nodigt je uit om een biertje te bestellen.

Lekker licht speciaalbier

Drink je Löwenbräu Oktoberfestbier, dan valt het je waarschijnlijk gelijk op dat dit bier een stuk lichter is dan bijvoorbeeld de Märzen van Hacker Pschorr. Het heeft een licht oranje, gouden kleur en je krijgt een rijke witte schuimkraag bij het inschenken. Löwenbräu bier heeft een gemiddeld alcoholpercentage van 6,1%.

Hoe smaakt Löwenbräu Oktoberfestbier?

Het aroma is wat moutig, licht fruitig en neigt naar citrus. Wat betreft de smaak springt de licht zoetige mout eruit, net als de lichte alcohol smaak. Aan het einde herken je bittere tonen, en het bier heeft een aangename droge afdronk. Kort gezegd drinken we een stevige lager.

Oktoberfestbieren bij Hopt

Krijg jij ook zo'n zin in Oktoberfest? Bij Hopt bestel je de lekkerste Oktoberfestbieren waarmee je dit fantastische festival gemakkelijk in huis haalt. We leveren alle speciaalbieren veilig en snel bij jou thuis. Ein Prosit!

On en parle dans le mag

01/09/2020

Welke bieren worden er geschonken op het Oktoberfest?

Het Oktoberfest is een belangrijk evenement in de hele wereld rondom bier en brouwerijen waarbij duizenden bierliefhebbers  samenkomen om het Oktoberfest te vieren met goed Duits bier. De meeste deelnmers zijn afkomstig uit Europa maar wist je trouwens dat dit bierfeest ook grote groepen Australiërs trekt?   Welke bieren worden er geschonken op het... Lees verder

Löwenbräu Oktoberfestbier

Lowenbräu

2,30€

/per stuk

op voorraad

12

2,02€

/per stuk

  • CO2-compensatie van leveringen en retourzendingen

  • Breukvrije verpakking

Onze selectie van bieren speciaal voor jou

door Oswin Rodrigues, sinds 10 jaar onze specialist in bier.

ONTDEK ONZE SELECTIE
Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS