1. Flessen
  2. Bush blonde
Flessen - Bush blonde

Een krachtig en karaktervol blond bier met toetsen van appel! Een ambachtelijk Belgisch bier!

Kenmerken

Stijl
Pale ale
Inhoud
33 cL
Alc. %
10.5°
Land
België
Kleur
blond
Style
belgian pale ale
Uiterlijk
Bleke gele kleur, grote schuimmassa
Aroma
Aroma's die tegelijkertijd moutig, fruitig en kruidig zijn
Smaak
Moutige en erg fruitige smaken, toetsen van gist
Amère
Doux
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

In 1998 ontwikkelde Hugues Dubuisson, ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van het door zijn grootvader gelanceerde Bush Amber, een nieuw Bushbier om aan de wensen van de liefhebbers van blond bier tegemoet te komen… Zo werd Bush Blond gecreëerd. Bush Blond is afkomstig van de oudste nog in werking zijnde Waalse brouwerij en is een van de sterkste bieren uit België.

Het wordt gebrouwen met dezelfde knowhow waar de andere Bushbieren hun befaamdheid aan te danken hebben en met gebruik van eigen gist die door de brouwerij zorgvuldig geheim wordt gehouden. In het glas heeft Bush Blond een lichtgele kleur onder een aanzienlijke schuimkraag. Uit het schuim komen aroma's vrij die tegelijkertijd moutig, fruitig en kruidig zijn met noten van graan, appel en citrusvruchten, waar toetsen van gist en kruidnagel zijn te ontwaren.

In de mond zijn zeer fruitige moutsmaken waarneembaar. De invloed van de gist is ook op de smaak merkbaar en doet aan kruidnagel denken. De alcohol blijft voor dit bier, dat toch een alcoholpercentage van 10,5% heeft, verrassend op de achtergrond en de bitterheid bij de afdronk is uiterst licht. Alle aroma's van dit Belgische bier komen in een Bush-glas het beste tot hun recht.

Bush blonde

Brasserie Dubuisson

2,39€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.