Flessen - Bush blonde

Een krachtig en karaktervol blond bier met toetsen van appel! Een ambachtelijk Belgisch bier!

Kenmerken

Stijl
Pale ale
Inhoud
33 cL
Alc. %
10.5°
Land
België
Kleur
blond
Type
belgian pale ale
Uiterlijk
Bleke gele kleur, grote schuimmassa
Aroma
Aroma's die tegelijkertijd moutig, fruitig en kruidig zijn
Smaak
Moutige en erg fruitige smaken, toetsen van gist
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

In 1998 ontwikkelde Hugues Dubuisson, ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van het door zijn grootvader gelanceerde Bush Amber, een nieuw Bushbier om aan de wensen van de liefhebbers van blond bier tegemoet te komen… Zo werd Bush Blond gecreëerd. Bush Blond is afkomstig van de oudste nog in werking zijnde Waalse brouwerij en is een van de sterkste bieren uit België.

Het wordt gebrouwen met dezelfde knowhow waar de andere Bushbieren hun befaamdheid aan te danken hebben en met gebruik van eigen gist die door de brouwerij zorgvuldig geheim wordt gehouden. In het glas heeft Bush Blond een lichtgele kleur onder een aanzienlijke schuimkraag. Uit het schuim komen aroma's vrij die tegelijkertijd moutig, fruitig en kruidig zijn met noten van graan, appel en citrusvruchten, waar toetsen van gist en kruidnagel zijn te ontwaren.

In de mond zijn zeer fruitige moutsmaken waarneembaar. De invloed van de gist is ook op de smaak merkbaar en doet aan kruidnagel denken. De alcohol blijft voor dit bier, dat toch een alcoholpercentage van 10,5% heeft, verrassend op de achtergrond en de bitterheid bij de afdronk is uiterst licht. Alle aroma's van dit Belgische bier komen in een Bush-glas het beste tot hun recht.

Bush blonde

Brasserie Dubuisson

 • 2,10 €/per stuk
  op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Bush Blonde Triple 75cl
  Tags
  6,80 €
 • -10%
  Gift box with beer and glass - Bush Giftpack - 4x33cl + 1 glas
  15,26 €
  in plaats van16,95 €
 • Flessen - Bush Triple Amber
  Tags
  6,60 €
 • Bierglazen - Bush-glas met barsteffect - zwarte bedrukking - 33 cl
  Tags
  4,50 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.