1. Home
  2. Flessen
  3. Saint Bernardus Abt 12
Flessen - Saint Bernardus Abt 12

Een Belgisch “abdij” bier, vaak vergeleken met de meest zeldzame trappistenbieren! Een must!

Kenmerken

Stijl
Quadrupel
Inhoud
33 cL
Alc. %
10°
Land
België
Kleur
bruin
Style
quadrupel
Uiterlijk
Bruin met een fijn beige schuim.
Aroma
Aroma's van zoethout, karamel en fruit.
Smaak
Gebrande en fruitige smaken.
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

St Bernardus Abt 12 is een heel speciaal bier dat nog altijd voor verhitte debatten zorgt onder de liefhebbers van Belgische bieren. Dit bier heeft inderdaad iets speciaals want het wordt volgens het recept van het wereldberoemde trappistenbierWestvleteren abt 12 gebrouwen.

Dit bier werd in 2005 tot beste bier ter wereld uitgeroepen en is sindsdien een van de meest moeilijk verkrijgbare bieren ter wereld geworden. Saint Bernardus Abt 12 is in die zin interessant voor degenen die een bier zoeken dat op Westvleteren lijkt met betrekking tot smaak en kwaliteit.

St Bernardus Abt 12 is een sterk en fruitig bier. Een drank met zeer fruitige aroma’s en geroosterde nuances die doen denken aan gekarameliseerde mout en zoethout... In de mond lijkt Saint Bernardus Abt 12 vrij zoet met weinig koolzuur. De geroosterde en fruitige smaken zijn duidelijk aanwezig. Met de tong zijn de kruidige accenten van zoethout en peper goed te proeven. De afdronk smaakt naar chocolade, gedroogde pruimen en eau-de-vie die de keel verwarmen en de complexe aroma’s afsluiten.

Saint Bernardus Abt 12

St. Bernardus

2,19€/per stuk
niet op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.