Flessen - Lindemans framboise

Een bier met een uitgesproken frambozensmaak en een goede balans tussen zuur en zoet gefruit!

Kenmerken

Stijl
Lambic
Inhoud
25 cL
Alc. %
2.5°
Land
België
Kleur
robijn
Type
lambic - Fruit
Uiterlijk
Donkerroze kleur die bedekt wordt met een lichtroze schuim.
Aroma
Krachtige aroma's van frambozen en lichte aroma's van karamel, het geheel doet denken aan frambozentaart.
Smaak
Fruitige smaken van framboos en karamel.
Amère
Doux
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Lindemans Framboise is een fruitbier aan het eind van de jaren 70 ontwikkeld door Brouwerij Lindemans. Dit bier ondergaat een spontane gisting en wordt uitsluitend in het Brussels Gewest geproduceerd.

Het brouwsel wordt gerijpt en verrijkt met frambozensap en het resultaat is een fris en fruitig drankje! Lindemans Framboise is een bier met een donkerrode kleur en een lichtroze schuimlaag die snel verdwijnt in het glas. In het glas komen de sterke aroma’s van frambozen en het vleugje karamel goed tot uiting, de geur doet denken aan frambozentaart.

De smaak wordt eveneens gedomineerd door de framboos maar men herkent ook de typische smaak van de spontane gisting, eigen aan de Lambiek-bieren. Deze zurigheid wordt soms gemaskeerd door de toevoeging van suiker en door de aanwezigheid van het frambozensap. Deze zoete nuance zorgt voor een mooie harmonie tussen zuur en zacht fruitig. Framboise kan als aperitief gedronken worden maar is ook zeer geschikt als drank bij het eten of zelfs bij het nagerecht. Lindemans Framboise met een chocoladetaart is verrukkelijk... Goed gekoeld serveren, tussen 2 en 3°C!

Lindemans framboise

Brasserie Lindemans

 • 1,95 €/per stuk
  op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren
 • Flessen - Lindemans Geuze
  Tags
  1,65 €
 • Flessen - Belzebuth Pink
  Tags
  2,99 €
 • Flessen - Lindemans La Pêcheresse
  Tags
  1,95 €
 • Flessen - Lindemans Kriek
  Tags
  1,50 €

 • LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.