1. Braumeister-assortiment
  2. Cuve de brassage Braumeister 50L
Braumeister-assortiment - Cuve de brassage Braumeister 50L

Elektrische en programmeerbare brouwkuip waarmee u thuis heel eenvoudig 50L bier brouwt. Ideaal voor de iets gevorderde amateurbrouwers!

Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

U heeft al eens gewerkt met de bierbrouwpakketten met het concentraatpakket , en nu wilt u een stap verder gaan en brouwen met mout, hop en gist, zonder al teveel problemen?

 

De Braumeister brouwketel 50L is het ideale apparaat voor amateurbrouwers met enige ervaring, die thuis hun eigen ambachtelijke, zelfgebrouwen bier in kleine hoeveelheden willen brouwen. Dit product van Duitse kwaliteit van Speidel is ongetwijfeld een van de handigste en meest eenvoudige apparaten voor amateurbrouwers. Deze kuip van roestvrij staal kan geheel automatisch beslag maken, filteren, koken en afkoelen dankzij de controller, waarmee u heel nauwkeurig elke stap van het brouwproces kunt controleren.  U hoeft alleen maar een voorgeprogrammeerd of persoonlijk recept in te voeren, de tijdsduur en de temperaturen in te stellen, en de ingrediënten op het juiste moment toevoegen.

Bovendien kan de kuip zelf maischen, wat behoorlijk wat tijd en energie bespaart! Eenvoudig, doeltreffend en handig; het ideale apparaat voor amateur bierbrouwers.

Het moeilijkste voor u is het wachten tot uw heerlijke brouwsel klaar is met gisten!

Voor het brouwen van 50L bier adviseren wij 10 kilo mout, een zakje gist, 75g hop en 60L water.


Technische eigenschappen van de Braumeister kuip 50L:

- Ketel van roestvrij staal 50L
- Digitale thermostaat
- Controller met 5 stappen
- Maximale capaciteit: 55 liter
- Afmetingen: hoogte 75 cm x breedte 50 cm
- Verwarmingsvermogen: 3200 W
- Pomp: 2 x 23 W

Dit product heeft een garantie van 2 jaar

Wordt verkocht zonder wortkoeler.

Cuve de brassage Braumeister 50L

Speidel / Braumeister

2198,17€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

BEKEND VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.