1. Braumeister-assortiment
  2. Rubberenstop voor gistvat Braumeister
Braumeister-assortiment - Rubberenstop voor gistvat Braumeister

Een waterslot voor Baumeister gistingsvaten van 12 tot 500 liter.

Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Het waterslot (of U-vormige drukregelaar) is onmisbaar voor de gisting van het bier. Dit waterslot is geschikt voor Braumeister gistingsvaten met een inhoud van 12 tot 500 liter. Het apparaat bestaat uit een waterslot van doorzichtig plastic.

Het waterslot wordt met wat water gevuld en laat de fermentatiegassen ontsnappen zonder dat er lucht in het vat komt zodat uw bier niet oxideert of geïnfecteerd wordt.

Dit waterslot dient alleen met rubberen Braumeister doppen gebruikt te worden. De basisdoorsnede is 17 mm. Ontdek ook ons pakket met waterslot en dop voor Braumeister gistingsvaten .

Rubberenstop voor gistvat Braumeister

Speidel / Braumeister

3,00€/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

Bekend VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.