1. Home
  2. Biercadeaus met glas
  3. Giftpack "De schatten van de Monnik"
Biercadeaus met glas - Giftpack "De schatten van de Monnik"

Gek op Trappistenbieren? En gek op koken? Probeer dan ons biercadeau de schatten van de Monnik, met authentieke Trappistenbieren én bierrecepten!

Kenmerken

Assortment Beer Count
5 bieren
Assortment Country Count
2 landen
Stijl
Mix
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Een prachtige geschenkset met drie blonde bieren, de Westmalle Tripel, La Trappe en de Orval. Met twee bruine bieren, de Rochefort en de Chimay Bleue vomt dit een gevariëerde collectie kloosterbieren.

Al deze bieren hebben een ding gemeen; zij hebben allemaal het label van authentiek Trappistenbier. Uitsluitend bier gebrouwen in een trappistenabdij, onder toeziend oog van de monnikengemeenschap krijgt recht op dit label. Dit wordt streng gecontroleerd.

Op de achterzijde van de verpakking staan recepten. Je kunt dus lekker aan de slag in de keuken. Maak een onvergetelijke indruk op je vrienden, familie of je geliefde!

Bijvoorbeeld een heerlijk gerecht van kalfsvlees met La Trappe of hamlapjes met Westmalle.

Een uniek cadeau voor elke bierliefhebber en/of keukenprins(es)!

Giftpack "De schatten van de Monnik"

Trésor des Moines

16,12€
/per stuk21,50€
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.