Gift box with beer and glass - Giftpack St Feuillien (3 Flessen 1 Glas)

Een ideaal pakket voor de bierliefhebber die de bieren van St Feuillien wil ontdekken! 

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Presentatie

Ontdek de veelgeprezen bieren van Brouwerij St-Feuillien met dit geschenkpakket! 

Dit bierpakket bevat 3 flessen 33 cl: een St Feuillien Blonde, een St Feuillien Brune en een St Feuillien Triple. Het bijhorende St Feuillien bierglas 33 cl met het logo van de brouwerij zit ook in het bierpakket.

Deze drie abdijbieren van hoge gisting – blond, bruin en tripel – worden geprezen voor hun rijke smaak en komen uit een traditie van bierbrouwen die al 800 jaar stand houdt.

Giftpack St Feuillien (3 Flessen 1 Glas)

Brasserie St-Feuillien

-40%
8,94 €
/per stuk14,90 €
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.