Gift box with beer and glass - Kwak Giftpack - 2x33cl + 1 glas

Het perfect kwak cadeau: een geschenkset van 2 flesjes Kwak van 33cl en een origineel kwak glas van 20cl!

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Presentatie

De perfecte set om zelf van te genieten of om cadeau te doen aan vrienden of familie. Deze Kwak-set bestaat uittwee flesjes Kwak van 33 cl en het beroemde Kwak-glas, maar met een platte bodem, van 20 cl (geen houten ondersteuning nodig).

Kwak is een amberkleurig Belgisch bier van brouwerij Bosteels, die dit bier al meer dan 200 jaar brouwt. In het prachtige Kwak-glas zien we een koperachtige amberkleur onder een dikke laag van gebroken-wit schuim.

Het bier geeft in de neus zoete aroma's van karamel, specerijen, gist en fruit. In de mond is dit bier een genot, met smaken van mout, karamel en vruchten als pruimen. Daarnaast treffen we ook een mooie bitterheid.

Kwak Giftpack - 2x33cl + 1 glas

Brasserie Bosteels

14,50 €/per stuk
op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.