1. Biercadeaus met bierglas
  2. Giftpack Trilogie Chimay (3 Flessen + 1 Glas)
Biercadeaus met bierglas - Giftpack Trilogie Chimay (3 Flessen + 1 Glas)

3 Chimay bieren (rood, tripel en blauw) + 1 glas

Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
Klantenservice

Productbeschrijving

Chimay, een authentiek Trapistenbier wordt gebrouwen in het klooster van de trappisten onder toezicht en verantwoordelijkheid van de kloostergemeenschap. Slechts enkele zeldzame bieren, bijna allemaal uit België, mogen de benaming "Trappist” dragen.

Zo zijn er de bieren Chimay, Orval, Rochefort, Westmalle, Westvleteren, Trappe en Achel, Mont des Cats en voortaan ook Engeszell dat sinds kort als officieel trappistenbier wordt beschouwd. In deze koffer zitten drie bieren van Chimay en een steelglas van 33 cl. Ideaal om cadeau te doen voor een verjaardag, oudejaarsfeesten of voor elke andere gelegenheid.

Giftpack Trilogie Chimay (3 Flessen + 1 Glas)

Abbaye de Chimay

15,95€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Statiegeld terug bij de supermarkt
7,20€
Volumekortingvanaf 6,84€
10,90€
Volumekortingvanaf 10,03€

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

BEKEND VAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.