Gift box with beer and glass - Giftpack Trilogie Chimay (3 Flessen + 1 Glas)

3 Chimay bieren (rood, tripel en blauw) + 1 glas

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Beschrijving

Chimay, een authentiek Trapistenbier wordt gebrouwen in het klooster van de trappisten onder toezicht en verantwoordelijkheid van de kloostergemeenschap. Slechts enkele zeldzame bieren, bijna allemaal uit België, mogen de benaming "Trappist” dragen.

Zo zijn er de bieren Chimay, Orval, Rochefort, Westmalle, Westvleteren, Trappe en Achel, Mont des Cats en voortaan ook Engeszell dat sinds kort als officieel trappistenbier wordt beschouwd. In deze koffer zitten drie bieren van Chimay en een steelglas van 33 cl. Ideaal om cadeau te doen voor een verjaardag, oudejaarsfeesten of voor elke andere gelegenheid.

Giftpack Trilogie Chimay (3 Flessen + 1 Glas)

Abbaye de Chimay

15,20 €/per stuk
niet op voorraad
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKEND

VAN


LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.