Hop - Comet hopkorrels
  • CO2-compensatie van leveringen en retourzendingen

  • Breukvrije verpakking

Hop - Comet hopkorrels

De Comethop heeft fijne aroma's van kruiden en pompelmoes.

Kenmerken

Hopsoort
bitter
vorm van de hop
pellet
Herkomst van de hop
VS
Stevige verpakking

Stevige verpakking

Statiegeld terug bij de supermarkt

Statiegeld terug bij de supermarkt

Klantenservice

Klantenservice

Productbeschrijving

De Comethop werd in 1961 geselecteerd en oorspronkelijk gebruikt vanwege het hoge alfazuurgehalte en de teeltmogelijkheden in de Yakimavallei. Hoewel deze hop aan het begin van de jaren '80 vervangen werd door andere superalfa hopsoorten, staat de Comethop sinds kort weer op de voorgrond en wordt deze hopsoort gebruikt door enkele brouwers die op zoek zijn naar het fijne en unieke aroma van het Wild America.

Ontdek ook onder dit type producten onze Citra- en Cascadehop.

 

Het oogstjaar en het precieze alfazuurpercentage staan op het etiket aangegeven.

Aanbevolen wordt om de hop binnen 6 maanden na opening van het zakje te gebruiken of deze in de diepvries te leggen om het maximum aan aroma's voor uw bier te garanderen.

 

Onze hop wordt vacuüm verpakt in zakjes van 100 g, 250 g en 1 kg om de aroma's en oliën van elke hopsoort te behouden. Deze hop wordt in de originele verpakking verkocht als u een hoeveelheid van 5 kg aanschaft.

04/03/2019

Zelf hop kweken in je achtertuin

Bier brouwen levert niet alleen fantastisch ambachtelijk bier op maar ook heel veel voldoening. Het is een hobby die maar al te makkelijk uit de hand loopt en je volledig in beslag neemt. Waarom dan ook niet je eigen hopplanten kweken en daarmee je bier brouwen? Alles wat je nodig hebt is een tuin of een balkon en een hopstekje! Hop: een fundamenteel ingrediënt in je... Lees verder

  • CO2-compensatie van leveringen en retourzendingen

  • Breukvrije verpakking

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 InterDrinks SAS