06/06/20202 minuten leestijd

Verjaardagscadeau voor bierliefhebbers

Bij verjaardagen hoort bier. Dat is zeker zo voor bierliefhebbers. De jarige zal zijn gasten bier schenken, maar waarom zou jij als genodigde niet het omgekeerde terug doen? Schenk de jarige bier! Bier is een fantastisch verjaardagscadeau – voor een bierliefhebber, tenminste. HOPT helpt je bij het kiezen van het beste biercadeau, we hebben een uitgebreid assortiment bierpakketten en daarnaast verkopen we ook brouwpakketten.  

Bierbrouw pakket beer kit

Doe het zelf, ga brouwen! Met de Beer Kit van HOPT is zelf brouwen laagdrempelig. Als cadeau is het inspirerend of een tikje plagerig, maar in elk geval uitdagend. Bruin bier, blond bier, witbier, IPA: er zijn volop mogelijkheden met onze Beer Kit. Alles wat je voor bier brouwen nodig hebt zit in dit pakket. Het bier dat je vrienden of familieleden gaan brouwen met jouw cadeau krijg je vast ook weer zelf te proeven, dus als je iemand een Beer Kit cadeau doet, doe je ook jezelf iets cadeau, dat is het leuke.  

Bierpakketten voor elke smaak 

Geen mooier cadeau voor een echte bierliefhebber dan… bier. Onze bierpakketten bestaan uit een grote variëteit aan bieren, dus er is voor elk wat wils. Laat de jarige nieuwe bierstijlen en bierculturen ontdekken en grote klassiekers herontdekken! We hebben veel van zulke pakketten in ons assortiment, in verschillende prijsklassen ook nog ’ns, dus er is zeker een geschikt geschenk bij. Wat dacht je van deze pakketten:  

Best Sellers Pakket 

Wat zijn de achttien favoriete bieren van HOPT? Daar kom je achter als je dit pakket opent. De beroemde Belgische klassiekers ontbreken natuurlijk niet, maar ook toppers uit de rest van de wereld zijn ons niet ontgaan. We doen er ook graag wat verrassends in. Een perfect cadeau! 

Stijlpakketten 

Sommige mensen hebben een duidelijke voorkeur, die drinken het liefste donker bier, of juist IPA. Voor deze stijlvaste bierdrinkers hebben we onze stijlpakketten, bestaande uit 18 bieren die goede vertegenwoordigers van hun stijl zijn (volgens ons dan toch). Ook interessant voor een jarige die nu juist eens een andere stijl zou moeten leren waarderen (volgens jou dan toch).  

Bierpakket World Wide Beer 

Deze vaste waarde in ons assortiment is een waardig verjaardagscadeau. Onze kenners hebben 24 bieren van over heel de wereld uitgezocht, voor de echte liefhebber. Wat dacht je bijvoorbeeld van het IJslandse bier in dit pakket: Einstök Icelandic White Ale, een witbier gebrouwen met smeltwater uit de IJslandse gletsjers. Of de heerlijke Hertog Jan Grand Prestige, donker en vol van smaak, Neerlands trots! De jarige zal aroma’s van pruimen, bananen, vanille en specerijen proeven. Echt een wereld van smaak, een wereld van bier.  

Ontdek de cadeaupakketten van HOPT

HOPT houdt van verjaardagen, we houden sowieso van een feestje. Er is dus veel aanbod op onze website. Ben je bang dat je met een bierpakket niet de juiste snaar raakt? We hebben ook een cadeaubon, dan ben je helemaal zeker van succes. Want winkelen bij HOPT is altijd een feest, of je nu jarig bent of niet.  

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 InterDrinks SAS