Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
26/10/20213 minuten leestijd

Vijf verfrissende voordelen van een PerfectDraft-biertap

Biertaps zijn ooit ontworpen om op elk moment vers, koud bier te kunnen schenken. Vooral dan aan grote dorstige groepen! Het grote probleem met traditionele biertaps? Ze vergen regelmatig onderhoud én specifieke kennis. Maar wij maken je het lekker makkelijk: met een handige PerfectDraft heb je altijd heerlijk fris tapbier in huis! Ontdek snel de andere koele voordelen …

1. Jouw tapinstallatie, jouw biervaatje.

Met bijna vijftig verschillende PerfectDraft-biervaten, stuk voor stuk online verkrijgbaar, tap je je favoriete bier rechtstreeks vanuit je PerfectDraft. HOPT presenteert je graag een ruim assortiment: pils, IPA’s, amberbieren, witbieren, pale ale en stouts. Ga op zoek naar je favoriete biervaatjes uit België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Italië, Amerika en Mexico. Bestel vlot in een paar kliks, et voilà: na een tot twee dagen staan je biervaatjes netjes aan de voordeur. Zet je biervat een paar uur in de koelkast, installeer het daarna in de biertap, spoel je glazen en tap je eigen verse bier, gewoon thuis. Handig!

perfectdraft vaten

Zet het vat een paar uur in de koelkast, installeer het daarna in de biertap, spoel je glazen om en ... tap je eigen verse bier, thuis!

2. Een verrukkelijke biersmaak …

Een van de grootste voordelen van je biertap van topklasse? Het bier blijft een hele maand lang even vers. De PerfectDraft biertap koelt je bier immers op de ideale temperatuur van zo’n 3°C. Dat krijg je trouwens netjes te zien op het kleine beeldscherm. Uiteraard heeft elk bier zijn eigen typische kenmerken en voorwaarden (temperatuur, bierglas, ....) waar je best rekening mee houdt. Soms moet je het bier zelfs wat op kamertemperatuur krijgen, vooral als het om donker bier of een tripel gaat.

3. De PerfectDraft, een échte sfeermaker!

Het is echt wel een kunst om bier uitstekend te tappen en je pintjes met een mooie schuimkraag te serveren. Pak er gerust mee uit bij je vrienden, familie of collega’s! Toon hen de kneepjes van het vak en laat vooral zien hoe je het glas precies moet kantelen om het perfecte resultaat te verkrijgen. Jazeker, bier tappen is een vrolijke bezigheid, en zorgt beslist voor voldoende gespreksstof op je volgende feestje. Wedden dat het straks drummen wordt aan je PerfectDraft?

4. De biertap neemt weinig ruimte in.

Je PerfectDraft-biertap heeft niet veel ruimte nodig. Het apparaat is slechts 26 cm breed en 44 cm hoog met een diepte van 48,5 cm. Hou rekening met 10 cm vrije ruimte aan alle zijden, zodat er een goede ventilatie is. Bovendien straalt de trendy biertap zowel klasse als rust uit. Dit dankzij zijn strakke, moderne en ergonomische vormgeving. Hij geeft zelfs een ietwat hoogtechnologisch tintje aan je woonkamer, keuken, mancave, hobbykamer …!

Perfectdraft biertap

5. Een betaalbare tapinstallatie.

Voor wie is de PerfectDraft-biertap een ideale investering? Als je een uitgesproken biernerd bent die enkel de meest trendy bieren wilt drinken, dan is deze biertap misschien niets voor jou. Want dergelijke bieren vind je niet meteen terug in een biervaatje van 6 liter. Een PerfectDraft is vooral een interessante optie voor bierliefhebbers die graag in goed gezelschap drinken. Een 6 liter biervaatje is alvast veel goedkoper dan afzonderlijke bierflesjes of blikken, en je bier is ook nog eens lekker koud. Je hoeft dus geen grote Amerikaanse koelkast aan te schaffen om je bier koud te zetten. En zelfs als je alleen bent, kun je zeker een biertap overwegen. Een korte berekening ter illustratie: als je dagelijks een glas van 20 cl drinkt, doe je precies 30 dagen met een vat, en zo’n 18 dagen als je liever een drieëndertiger drinkt. 


Heb je thuis al een biertap? Ga aan de slag met je PerfectDraft en ontdek het uitgebreide assortiment biervaten of lees hier welke biervaatjes je best koopt voor je PerfectDraft

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien. Bezoek deze website om het dichtstbijzijnde inleverpunt voor uw e-waste te vinden: http://www.wecycle.nl.

Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

©2023 PerfectDraft Europe SAS