Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
29/01/20180 minuten leestijd

Hortense - Internationaal Marketing Talent

Onafhankelijk, vrijgevochten en voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen, dat is Hortense ten voeten uit. Zij is Marketing Campaign Manager bij Hopt&Saveur Bière en heeft voor haar studie overal ter wereld gestudeerd en gewerkt. Al op jonge leeftijd heeft onze meertalige marketing-goeroe al vertoefd in Portugal, Noorwegen en de VS, naast een hele reeks andere spannende plaatsen.

Hortense zorgt ervoor dat de Interdrinks, Saveur Bière en Hopt Marketing Afdeling als een goed geoliede machine loopt, terwijl ze voortdurend nieuwe ideeën in de mix gooit.

Buiten haar bezigheden in marketing, is onze Action-Girl vaak outdoors te vinden -  ze is dol op wandelen en hiking, liefst met haar jonge hond Sharpei-cross aan haar zijde. Je kunt haar overigens ook aantreffen op de bank met een dik boek.

Net als haar persoonlijkheid is haar bierkeuze spontaan – ze is fan van onder meer Lindemans Faro Lambic en Trolltunga; ze houdt van een mix van funky, bitterzoet en scherp.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien. Bezoek deze website om het dichtstbijzijnde inleverpunt voor uw e-waste te vinden: http://www.wecycle.nl.

Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

©2023 PerfectDraft Europe SAS