Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
11/12/20181 minuten leestijd

Beery Christmas Dag 13: La Virgen & Laugar Oso Honey Pale Ale

La Virgen & Laugar Oso Honey Pale Ale

La Virgen, begonnen door drie Spaanse Craft Beer fanatici, Ana, César en Jaime, is een van de snelst groeiende namen in het Europese ambachtelijke brouwen rijk. Het trio ontmoette elkaar voor het eerst bij een reclamebureau in San Francisco en ontdekte een gedeelde liefde voor ambachtelijk bier, sindsdien zijn ze begonnen met het plannen van hun nieuwe onderneming. Hun doel: het produceren van prachtig Craft Beer. En om te helpen met hun brouwsel deed La Virgen een beroep op landgenoten Laugar. Laugar, gevestigd aan de andere kant van de Pyreneeën in Bilbao, brouwt Rebelse bieren.

Honey, honey, honey
Zo hebben zij voor vandaag een OSO voorgeschoteld, een honing-achtige Pale Ale van La Virgen en Laugar! Een kerstbier met geurende Pyreneeënhoning voor een zoet, bloemig boeket dat fruitige witte perzik en oranjebloesem oproept, om er een serieuze honing finish van te maken. De subtiele fruitigheid wordt weerspiegeld in het gehemelte met zoete toastmouten die zich vermengen met de honing om je een mond vol zoete, beboterde toast en honing gevoel te geven. Op de tong zijn er nog meer geurende honingsmaken die worden opgeluisterd door een licht, sprankelende body en een zachte kruidige hopbitterheid die deze Pale Ale tot een harmonieus geheel maken.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS