Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
03/12/20181 minuten leestijd

Beery Christmas Dag 3 - Ninkasi & Colorado Mango No.5

Ninkasi, godin van het bier!

De bekroonde Ninkasi-brouwerij in Frankrijk is het geesteskind van drie jonge afgestudeerden. Eind jaren negentig, tijdens hun reis van de VS ontdekten de oprichters van Ninkasi de wereld van Craft Beer door het groeiende fenomeen van de BrewPub. Nu dan 20 jaar later, en het Ninkasi rijk, genoemd naar de Egyptische godin van het bier, bevat een reeks van zeer geprezen BrewPubs en een distilleerderij. Gebrouwen in een omgebouwde verffabriek in de buurt van de Franse stad Lyon, is de uitzonderlijke kwaliteit van Ninkasi te danken aan het lokale bronwater, zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en een vleugje talent. Voor de Beery Christmas 2018 wordt Ninkasi vakkundig bijgestaan door Cervejaria Colorado - een Braziliaanse brouwerij welke gespecialiseerd is in het mengen van klassieke bierstijlen met levendige, tropisch geïnspireerde smaken en enkele uitgesproken Latijnse ritmes....

Ladies & Gentlemen, this is Mango Nr. 5.....

Ninkasi's Mango Nummer 5 – wij hebben ook het liedje van Lou Bega in ons hoofd – is een Session Tropical Ale. Een stijl  welke licht, verfrissend, en super doordrinkbaar is, tevens is dit bier Beery Christmas 2018's eerste samenwerking! Gebrouwen met hun vrienden in de Braziliaanse Cervejaria Colorado, gebruikt No.5 kruidige, citrusachtige Aramis hop en sappige mango puree om een scherp, fruitig karakter te creëren dat de beste smaken uit de twee landen combineert. Frisse, lichte Pilsenmouten en een levendige prikkeligheid vormen een uitstekende basis voor gladde, fruitige mango en slechts een vleugje scherpte om een aangename frisheid te brengen, voordat de citrushop je meevoert naar een lange, tropische afdronk.

De Tropical Session Ale!

Mango No.5 heeft een geheel eigen stijl. Als Session Tropical Ale is het sterk gebaseerd op de Fruit Ale stijl, die gebruik maakt van vers fruit - in dit geval mango - om een scherp, fris, onmiskenbaar fruitig randje te geven. Ondertussen is de Pilsner mout, het moderne hop karakter, evenals de super-verfrissende en doordrinkbare “body” en slechts 4% Vol, te classificeren als een Session Ale.

Om in aanmerking te komen voor een Session Ale moeten Ales en Lagers een evenwicht vinden tussen goed ontwikkelde smaakprofielen, wat een aanzienlijk gebruik van kwaliteitshop en mout betekent, met een alcoholgehalte dat laag genoeg is om van een paar bieren te kunnen genieten zonder dat je omvalt. Kortom, een Session Ale betekent licht in alcoholpercentage - in de regel komen ze onder de 5% - terwijl ze niet beknibbelen op de smaak!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS