Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
03/12/20181 minuten leestijd

Boxing Cat Ringside Red Vienna Lager

Shanghai's Boxing Cat is weer een andere Craft Brewery gemaakt door mensen met een liefde voor geweldig bier en welke het nergens in China konden drinken.

Geconfronteerd met een totale afwezigheid van geweldig bier, kwamen 'de drie amigo's', Gary, Kelley en Lee, in 2007 bij elkaar en begonnen ze hun eigen Brewpub met de focus op heerlijke bieren - hun band bestond uit één brouwer, één chef-kok en één man die weet hoe je een feestje moet maken hebben!

Helaas is Gary niet langer betrokken bij Boxing Cat, maar onder het waakzame oog van de nieuwe Brewmeister Michael Jordan (nee, niet die ene) blijft Boxing Cat nieuwe, opwindende bieren brouwen gebaseerd op traditionele stijlen, waarmee ze in 2018 de felbegeerde titel van RateBeer's Best Brewery in China verdienden!

Beery Christmas's eigen Shanghai Surprise, Ringside Red by Boxing Cat is een moderne kijk op een traditionele Weense Lager, met een diepe moutsmaak met dank aan verschillende geïmporteerde Duitse mouten.

In een zachte, diepe robijnrode body met een zachte prikkeligheid. Deze, “zware”, Lager draait allemaal om mout, heeft een zoet toffee karakter, en heeft toetsen van steenvruchten en rode bessen.

Om alles in evenwicht te brengen heeft de Ringside Red een zacht fruitig en zacht kruidig continentaal hopprofiel dat net genoeg bitterheid geeft om door de zoete mout te snijden, met als resultaat een aanhoudende bitterzoete afdronk.

 

De familie Lager bestaat letterlijk uit tientallen verschillende stijlen, van lichte International Pale Lagers tot diepe, donkere, moutige Dunkelweizen en alle kleuren daartussenin.

Wenen Lager maakt deel uit van de Dark Lager tak van de familie, gekenmerkt door een heldere, heldere, heldere, koper- tot kastanjebruine kleur (das vrij helder…) en een uitgesproken geroosterde moutigheid. Deze afgeronde, vaak vrij zoete moutigheid wordt gecompenseerd door een zachte hopbitterheid - vaak met behulp van Duitse edele hop om een kruidig, aards karakter en een droge, korte tot gemiddelde lengte afdronk te geven. Da’s ook weer een mond vol… :)

Hop valt over het algemeen in 3 categorieën uiteen - bitterheid, aroma of beide. De oorspronkelijke wilde hop die in heel Midden-Europa werd geteeld om te brouwen, was een tweeledig ras met een lage bitterheid en subtiele aromatische eigenschappen. Deze originele hop - vandaag de dag nog steeds "edele" hop genoemd - is vaak veel expressiever dan hun moderne neven en is direct herkenbaar voor het getrainde gehemelte. De vier edele hopsoorten zijn Hallertauer Mittelfrüh, Tettnang, Spalt en Saaz. Een klassiek geval van noblesse oblige!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS