Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
23/12/20191 minuten leestijd

Corona op je PerfectDraft

Het aanbod tapbieren voor je PerfectDraft is uitgebreid met het beroemdste bier van Mexico: Corona. Je tapt nu dus niet alleen Leffe, Bud en Stella Artois, maar ook Corona thuis voor je vrienden. De vaatjes van 6 liter, geschikt voor de PerfectDraft, zijn een traktatie voor de echte liefhebbers. Het verfrissende lichte pils à 4,6% maakt de zomer compleet. 

Corona Extra geschiedenis 

Corona, voluit Corona Extra, werd voor de eerste keer gebrouwen in 1925. door meesterbrouwer Pablo Diez. Het is het beroemdste bier van Grupo Modelo, de grootste brouwerij van Mexico. Corona is een uitgesproken licht bier, mede dankzij het grote aandeel rijst in het recept en de citroenschillen; het aandeel hop is juist klein. Corona is het uithangbord van bierland Mexico en wordt overal ter wereld gesmaakt. In de VS is Corona al sinds de jaren zeventig enorm succesvol, later volgde de rest van de wereld. Corona is in 180 landen te koop en staat in de top 5 van meest verkochte bieren wereldwijd.  

Corona proeven 

Corona is licht en dorstlessend en om die reden vooral bij warm weer erg in trek. In je PerfectDraft kun je hem goed koud tappen, een temperatuur van drie graden is perfect. Eenmaal in het glas valt op hoe bijzonder de kleur is: blond, bijna bleek; de schuimkraag blijft bescheiden. In de geur zul je direct de fruitige bitterheid van citroen herkennen, samen met een zoete graansmaak. Het bier is soepel, zoetig, met een mild fris bittertje. Corona smaakt heerlijk bij een salade of bij varkensvlees. 

Bij het serveren van Corona kun je een schijfje citroen aan het bier meegeven, volgens de traditie. Waar deze gewoonte vandaan komt is in nevelen gehuld, er doen vele verhalen de ronde. Werkt het tegen muggen, maakt het je glas schoner, of is het gewoon marketing? Als je het lekker vindt moet je in elk geval niet nalaten, geniet van je versgetapte Corona! 

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS