Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
01/03/20191 minuten leestijd

Het is een hondenleven: BrewDog Sub Woofer bier voor onze trouwe viervoeter

De wereldberoemde brouwerij Brewdog zette de Craft Beer wereld 10 jaar geleden op zijn kop met hun Punk IPA. In een klap veroverde dit bier de harten van vele beer geeks over de hele wereld. En de Schotse brouwerij verrast opnieuw met Subwoofer, een alcoholvrij en hopvrij bier voor honden!

Brewdog, een revolutionaire brouwerij

Je begrijpt uit de naam van de brouwerij al dat er hier een bijzondere liefde is voor de viervoeter – de brouwerij is vernoemd naar Bracken, de hond van brouwer James Watt. In die tijd was Bracken dus de oorspronkelijke “brew dog”. Het brouwen van een biertje dat honden kunnen drinken is daarom misschien niet zo vreemd. Een van Brewdogs pubs in Liverpool was begonnen met een experiment om niet alleen geweldig bier te tappen voor hun klanten, maar om ook de vele honden in de bar van een drankje te voorzien. Dit was zo’n succes, dat Brewdog een echt bier heeft gemaakt ter ere van de hond.

Volgens de brouwers is dit het eerste bier gebrouwen voor honden, maar eigenlijk zijn er al eerdere bieren geweest. Snuffle Dogbeer is een Nederlands bier dat al in 2009 werd gebrouwen speciaal voor honden.

Waar smaakt hondenbier naar?

Je vraagt je natuurlijk af waar dit bier naar smaakt. Het is alcoholvrij – dus Max, Lady en Bello kunnen het prima drinken – oranje van kleur en veel mout, dus extra vitamine B. We hebben het zelf niet geproefd maar onze Hopt-hond Bubbles (luistert ook naar Stinker) heeft alles meteen gretig naar binnen geslobberd. Hij gaf een score van 4 op de 5 (wilde 5 op 5 geven maar hij heeft geen duimen). Wij zijn er daarom van overtuigd dat er toekomst is voor hondenbier.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS