Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
22/04/20201 minuten leestijd

Hoe en waar bewaar je 6 liter vaten voor de PerfectDraft?

Hoe kun je 6 liter vaten voor de PerfectDraft het beste bewaren? Als je inkopen doet net zoals wij, dan leg je voorraadjes aan. Sowieso zijn de verzendkosten gelijk of je nu 1 vat koopt of 3. Dus wij kopen altijd in 3 of meervoud. En we zijn dol op aanbiedingen en bodemprijzen. We willen onze vaten dus goed bewaren zodat de smaak optimaal blijft. Geldt dat ook voor jou? In deze blog alles do’s & dont’s over het bewaren van je vatbier. 

Waar is de beste plaats om je vaten op te slaan?

Wij raden aan om de biervaten op een koele plaats op te slaan, zoals een kelder of een garage. Zo kun je ze bewaren tot de houdbaarheidsdatum die op het vaatje staat. Als de datum van minimale houdbaarheid (THT) wordt overschreden is het vatbier nog steeds volledig drinkbaar, hoewel de smaak wat kan verminderen.

Heb je geen garage, kelder of een andere koele plaats om vaten op te slaan? Denk dan aan een onverwarmde kamer in je huis en zorg ervoor dat ze nooit in de zon staan. Of zet ze dan in de koelkast als je daar genoeg ruimte hebt. Dat is sowieso handig als je het binnen een dag of twee wilt gaan drinken. Het voordeel van het bewaren van je vaatje in de koelkast is dat het de koeltijd aanzienlijk verkort. Zodra je het vat in de biertap zet kun je al gaan tappen, als het al koud is. 

Wat doe je als je vaatje al open is?

Wanneer een vat wordt geopend, blijft het bier 30 dagen vers in de biertap. Je biertap moet aan blijven staan zodat de machine het bier met haar koelsysteem op de juiste temperatuur kan houden. Je kunt het vat ook dan in de koelkast zetten met de taphendel erin om het bier vers te houden.

Op het LCD-scherm van de biertap kun je zien hoelang je het bier nog kunt drinken. Een uitroepteken en een streepje op temperatuurindicator betekent dat je moet overwegen het vaatje te vervangen.

Ontdek onze reeks  PerfectDraft 6L vaten

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS