Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
27/07/20202 minuten leestijd

Ontdek Ginette in je PerfectDraft!

Ginette heeft veel succes gehad met hun eerste PerfectDraft-tapbier, de Lager Bio. Biologisch pils, lekker fris, thuis getapt. Nu is het tijd voor de volgende stap: Fruit Beer en Wheat Beer, beide voor de PerfectDraft. Heerlijk voor op een dorstige zomeravond! 

Brouwerij Ginette 

Ginette is een bio-brouwerij, opgericht door drie vrienden die een passie voor natuur, duurzaamheid en bier deelden: Guillaume Björklund, Didier Hamoir en Cedric Baudewijns. Als echte wereldreizigers en fervent Afrika-gangers ontwikkelden ze een voorkeur voor lichte, dorstlessende bieren. Met hun recepten proberen ze ons idee van wat Belgisch bier vermag mee te veranderen.  

De planeet en de gevolgen van de menselijke consumptie voor het milieu, het zijn kwesties die de mannen aan het hart gaan. In 2009 richtten ze daarom hun biologische biermerk op. Voor het brouwen gebruiken ze uitsluitend duurzame, biologische ingrediënten. Zo begon een mooi avontuur. In 2015 verliet Cedric de brouwerij, waarna Nicolas Laporta en Damien Coens zijn plaats innamen.  

Brouwen volgens Ginette 

Brouwerij Ginette wil bierliefhebbers graag overtuigen van haar biologische ambities. Biologisch, dat is iets om vrolijk van te worden, biologisch bier is om van te genieten! Duurzaamheid is geen offer, als duurzaam bier zo lekker smaakt. Ginette wil van de keuze voor biologisch vanzelfsprekend maken. Het is een plezier voor iedereen om van bio-bier te genieten, misschien met daar een lekkere biologische maaltijd bij… Dat is de duurzame lifestyle!  

In 2020 startte Ginette daarenboven een samenwerking met WeForest, zodat de complete CO2-uitstoot van de brouwerij nu met herbebossing wordt gecompenseerd. Want linksom of rechtsom is dat het ideaal waar Ginette voor staat: een duurzame economie. Het volgende doel van de brouwerij is een productlijn bestaande uit duurzame hapjes, voor bij het bier. Deze snacks zijn niet alleen beter voor de planeet, ze zijn ook gezonder en laten de heerlijke smaken van de Ginette-bieren nog beter tot hun recht komen. 

Ginette in je PerfectDraft 

Voor HOPT heeft brouwerij Ginette nu niet één, maar twee bieren op vat afgevuld, die jij thuis gaat kunnen tappen in je PerfectDraft. Om te beginnen is er de Natural Fruit Bio, een heerlijk fris fruitbier, delicaat zoet, licht en doordrinkbaar. Het bier heeft een mooie rode, troebele kleur en luchtig schuim, waar fijne aroma’s van rood fruit, mout en granaatappel schuil gaan. Je herkent smaken van aardbei, framboos, zwarte bessen – maar niet zonder dat de bierige moutsmaak er door wordt overschaduwd. Probeer dit bier eens met ijsblokjes en wat muntbladeren, om de smaaksensatie nog frisser te maken! Van Ginette mag het allemaal. 

Het tweede bier dat Ginette voor de PerfectDraft op vat uit heeft gebracht, is Ginette Natural White Bio. Een biologisch witbier met een mooie gele kleur, dat smaakt zoals je van een witbier mag verwachten. Je herkent kruidnagel, koriander, mout en iets van citroen. Het bier is vol en moutig, met fruitige en kruidige aroma’s en een licht zuurtje. Een heerlijk evenwichtig bier met maar weinig alcohol (5%).  

In de PerfectDraft bewaar je deze bieren zonder moeite op de juiste temperatuur, zodat het bier al zijn aroma’s behoudt, en je kunt blijven genieten van heerlijk versgetapt bio-bier. 

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS