Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
25/10/20211 minuten leestijd

Ontdek het mythische Schneider’s Bayrisch Hell Landbier bij PerfectDraft.com.

Heb je ons uniek PerfectDraft biervaatje Schneider’s Bayrisch Hell Landbier al eens geprobeerd? Een heerlijk biertje, vers uit Duitsland en makkelijk verkrijgbaar via PerfectDraft.com. Trommel je vrienden maar op!

Getapt uit het juiste Schneider biervaatje!

Het Duitse Schneider's Bayrisch Hell Landbier is voor bierliefhebbers geen onbekende. Vooral dan omdat PerfectDraft.com het biertje al aanbiedt in flessen van 50 cl. 

Zin in? Mooi zo. Schneider's Bayrisch Hell Landbier is een verfrissende Duitse Pils, gebrouwen volgens het Duitse Reinheidsgebot. De familie Schneider produceert elk van hun bieren al generaties lang volgens hetzelfde, traditionele Beiers recept: enkel en alleen 100% Beierse ingrediënten!

Bayrisch Hell Landbier heeft een prachtige, gouden kleur met een fijne witte schuimkraag. Daarnaast heel moutige aroma's, verfrissende noten en een prettig laag alcoholgehalte van slechts 4,9%.

Zoals eerder vermeld, respecteert Bayrisch Hell Landbier het traditionele Reinheitsgebot. Hertog Willem IV van Beieren stelde deze Duitse zuiverheidswet in omstreeks 1516. Het vereist brouwen met 3 hoofdingrediënten: water, hop en gerst. Iets later, bij de ontdekking, werd gist aan het lijstje toegevoegd. Eigenlijk was er bij bier altijd al sprake van (spontane) gisting, maar dat wisten mensen niet. Sowieso is het respecteren van de brouwwet, én traditionele recepten van de brouwerij, een garantie voor uitstekend bier!

Geschiedenis van de Schneiderbrouwerij.

Hertog Maximiliaan I, die in Beieren de Witte Brouwerij opende (gespecialiseerd in witbieren - tarwebieren), richtte de brouwerij op. Echter, al snel verdwenen de tarwebieren, en andere laaggistende bieren werden geïntroduceerd. Gelukkig besloot de familie Schneider, die erg geïnteresseerd  was in tarwebieren, de productie van deze bierstijl over te nemen. Zo creëerden ze van vader op zoon de eerste Schneider Weisse (Duits voor witbier) onder de naam Schneider & Sohn Brewery. Ook de generaties daarna bleven trouw aan het traditionele recept uit 1928.

Nog een bijzonder weetje over de brouwerij? De hop voor het bier wordt geoogst uit het naburige gebied Hallertau. En de gerst komt van een veld tegenover de brouwerij. Handig! Op die manier komen de ingrediënten direct na de oogst bij de brouwerij terecht. Een garantie op een uitstekende kwaliteitscontrole van de grondstoffen.


Ontdek onze andere duitse biervaten

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS