Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
14/11/20185 minuten leestijd

Regels van de actie "Gouden Eieren"

Regels van de actie "Gouden Eieren"

 

Artikel 1: Organisator van de operatie

INTERDRINKS (HOPT/SAVEUR BIERE), SAS

Rue du Chemin Vert 2, 59237 Fretin - RCS de LILLE 497 634 030, organiseert op 29 maart 2019 van 19.00 tot 23.00 uur een wedstrijd met verplichte aankoop onder de titel [Golden Eggs].

 

Artikel 2: Deelname

Deelname staat open voor elke meerderjarige natuurlijke persoon woonachtig in Nederland, met uitzondering van rechtspersonen en personeel van INTERDRINKS, en elke persoon die heeft meegewerkt aan het ontwerp en/of de productie van het spel.

Deelname aan het spel impliceert aanvaarding van dit reglement zonder wijzigingen of andere informatie.

Dit spel zal beschikbaar zijn op de officiële website van Hopt vanaf 18 april 2019 om 00:01 uur tot 22 april 2019 om 23:59 uur.

 

Artikel 3: Definitie van de aanbieding

Een totaal van 50 gouden eieren zullen worden verdeeld in de bestellingen tijdens deze "Gouden Eieren" operatie. Gedurende deze 5 dagen wordt een gouden ei in verschillende HOPT-bestellingen gedaan, vanaf €50, met een waardebon ter waarde tot maximaal 200€ op het einde.

Elk ei bevat een cadeaubon ter waarde van 5 tot 50€, geldig op de hele website

van HOPT, met uitzondering van de Discovery Box, tot 8 mei 2019

De prijzen zijn als volgt:

- 5 tegoedbonnen van 50€.

- 10 tegoedbonnen van 20€ per stuk

- 34 tegoedbonnen van 5€ per stuk

 

Artikel 4: Toelatingsprocedures en aanwijzing van de winnaars

4.1 Deelname is automatisch voor alle bestellingen van HOPT, aankoop van minimaal €50.

4.2 Per 50 getrokken bestellingen wordt 1 ei in het pakket van de klant geplaatst.

4.3 De winnaars zullen het ei ontdekken na ontvangst van hun bestelling, deze openen en het bedrag van hun voucher zien, die kan worden gebruikt op de hele website van HOPT tot 8 mei 2019.

 

Artikel 5: Persoonsgegevens

Door de prijs te aanvaarden, geeft de winnaar het organiserende bedrijf toestemming om zijn of haar achternaam, voornaam en e-mailadres te gebruiken in alle promotionele evenementen die verband houden met dit spel, zonder dat dit gebruik aanleiding geeft tot enige andere tegenprestatie dan de gewonnen prijs binnen een termijn van 3 (drie) jaar na de datum van de loting.

Facebook is niet de organisator, mede-organisator of sponsor van het spel. De verzamelde persoonlijke gegevens zijn uitsluitend bestemd voor het organiserende bedrijf en in geen geval voor Facebook.

 

Artikel 6: Wijziging van de spelvoorwaarden

Het organiserende bedrijf is op geen enkele wijze aansprakelijk indien het, in geval van overmacht of gebeurtenissen buiten zijn controle, verplicht is deze operatie te annuleren, te verminderen of te verlengen, of uit te stellen, of de aard van de toewijzingen, het aantal toewijzingen of de voorwaarden te wijzigen.

 

Artikel 7: Interpretatie van het Reglement

Deelname aan deze actie impliceert volledige aanvaarding van de in deze verordening vastgestelde voorwaarden.

Het organiserende bedrijf zal geen vragen beantwoorden over de praktische details van het spel tijdens de gehele duur ervan.

Het organiserende bedrijf is als enige bevoegd om te beslissen over alle

vragen met betrekking tot de toepassing van dit reglement of over alle vragen die zich voordoen en die niet door hen worden opgelost. Deze beslissingen zullen definitief zijn.

 

Artikel 8: Wet bescherming persoonsgegevens

De contactgegevens van de deelnemers worden elektronisch verzameld en verwerkt.

In overeenstemming met de wet "bescherming persoonsgegevens" van 6 januari 1978, heeft elke deelnemer het recht op toegang tot, rectificatie of zelfs verwijdering van persoonlijke gegevens die op hem/haar betrekking hebben, evenals het recht om legitieme redenen bezwaar te maken tegen de verwerking van zijn/haar gegevens, door te schrijven naar het volgende adres: INTERDRINKS klantenservice,  rue du Chemin Vert 2 in FRETIN (59273).

Voor alle voorwaarden betreffende bescherming persoonsgegevens, raadpleeg dan ons privacy beleid: https://www.hopt.nl/193-privacybeleid.html en/of ons cookie beleid: https://www.hopt.nl/194-cookiebeleid.html

 

Artikel 9: Beperking in verband met het gebruik van internet

Er wordt uitdrukkelijk aan herinnerd dat het internet geen beveiligd netwerk is. De organisatoren kunnen dus niet verantwoordelijk worden gesteld voor besmetting door virussen of indringing door een derde partij in het systeem van de terminal van de deelnemers aan het spel en wijzen elke verantwoordelijkheid af voor de gevolgen van het aansluiten van deelnemers op het netwerk via de site.

Het organiserende bedrijf kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van storingen in het internetnetwerk, met name als gevolg van externe kwaadwillige handelingen, die de goede werking van het spel en de informatie van de deelnemers in de weg staan. Deelnemers die proberen deel te nemen door middel van bijvoorbeeld geautomatiseerde deelnamesystemen, programma's die zijn ontwikkeld voor geautomatiseerde deelname, gebruik van informatie, e-mail, klantnummers die niet overeenstemmen met hun identiteit en adres en meer in het algemeen door middel van middelen die niet in overeenstemming zijn met de eerbiediging van gelijke kansen tussen deelnemers tijdens het spel, worden automatisch uitgesloten.

In het bijzonder degenen die, op welke manier dan ook, de voorgestelde spelapparaten proberen te wijzigen, met name om hun resultaten te wijzigen, worden uitgesloten. Dezelfde persoon mag niet spelen met meerdere e-mailadressen of vanaf een spelersaccount die is geopend ten voordele van iemand anders dan hijzelf.

Een account voor één speler wordt geopend door dezelfde persoon met dezelfde voor- en achternaam, e-mailadres en thuisadres. Meer in het bijzonder kan het organiserende bedrijf niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade aan de deelnemers, hun computerapparatuur en de daarin opgeslagen gegevens, noch voor de gevolgen die hieruit kunnen voortvloeien voor hun persoonlijke of professionele activiteit. Het bedrijf kan niet aansprakelijk worden gesteld in het geval dat een of meer deelnemers niet in staat zijn om verbinding te maken met of het spel te spelen op de site als gevolg van een probleem of technisch defect met betrekking tot de servers van de site.

Artikel 10: Deelnamekosten

Deelnamekosten, in het bijzonder internetverbinding, elektriciteit of andere kosten van welke aard dan ook, worden niet vergoed.

 

Artikel 11: Literaire en artistieke eigendomsrechten

In overeenstemming met de wetten op de literaire en artistieke eigendomsrechten is de reproductie en weergave van alle of een deel van de elementen waaruit dit spel is samengesteld ten strengste verboden.

 

Artikel 12: Toewijzing van rechtsmacht

Dit spel is onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. Alle geschillen waartoe zij aanleiding kan geven, in het bijzonder met betrekking tot de geldigheid, de uitlegging en de uitvoering ervan, vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken die onder de bevoegdheid Nederlands recht vallen, tenzij er sprake is van een openbare orde.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS