Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
11/06/20211 minuten leestijd

Tiny Rebel: hét bier voor deze zomer!

Nieuw op de PerfectDraft

Eindelijk zomer! Althans.... Soms lijkt het met het weer nog niet echt te lukken, maar als je dit vat in huis haalt, dan haal je daarmee toch echt de zomer in huis. Sinds kort is de Tiny Rebel Pineapple Express IPA verkrijgbaar bij HOPT! Een heerlijk zomerse IPA op de PerfectDraft machine, met boordevol fruit, ananas en een heerlijke hopbitterheid!

Momenteel hebben wij al enkele Tiny Rebel PerfectDraft vaten online staan en met deze nieuwe creatie komt daar een verfrissend tapbier met fruitige ananassmaken bij! Perfect om van te genieten tijdens een warme zomerdag, of een slechte dag waarbij je letterijk de zomer in huis haalt natuurlijk ;). 

Fris, frisser, frist: Tiny Rebel Pineapple Express IPA

Zoals de film de "Polar Express" doet denken aan kerst, zo doet deze Pineaaple express denken aan een maximum aan fris- en fruitigheid met een bomvolle hopsmaak! Zoals de meeste bieren van Tiny Rebel belooft deze Amerikaanse IPA een zoete bitterheid. Het mooie witte schuim zweeft over een troebele geel-oranje kleur en geeft intense aroma's van ananas, hop, citrus en tropisch fruit. Met een percentage van 6.2% een zeer doordrinkbaar en niet te sterk zomerbier!

Gek van ananas: dan is dit een no-brainer om te proberen!

Hoe geniet je ervan?

Proeven en genieten van Pineapple Express IPA is eenvoudig!
Men neme een PerfectDraft machine... Hebben wij al gezegd dat de PerfectDraft machine dé ultieme bierervaring geeft? De PerfectDraft houdt het bier tot 30 dagen vers, houdt het bier koel tot de ideale drinktemperatuur tussen de 4 en 6°C, waardoor je deze eigenhandig kunt tappen. Want wie houdt er nu niets van een vergetapte IPA? Serveer deze IPA in een mooi glas, waardoor de smaak het beste tot zijn recht komt! Kijk anders even op onze bierglazen sectie op HOPT, mocht je geen mooie glazen meer in de kast hebben staan. 

Ontdek nu het nieuwe Perfectdraft Tiny Rebel Pineapple Express IPA biervat!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS