Tot 15% korting op PerfectDraft-vaten met onze wekelijkse deals!
Voorwaarden
28/02/20221 minuten leestijd

Victoria Bier nu in vaten van zes liter

Onze nieuwste bier heet Victoria! Dit is speciaal gebrouwen voor liefhebbers van krachtig maar toegankelijk Pilsbier. Dus naast Tripel Karmeliet of Kwak, hebben we nu een prachtig nieuw Belgisch bier met karakter

Victoria in zes-liter vaten. 

Dankzij inkoper Oswin blijft HOPT variëren met nieuw vatbier in ons toch al ruime aanbod voor de PerfectDraft thuistap. Naast vele klassieke bieren uit Duitsland en België hebben we immers ook bier van Tiny Rebel, Crew Republic, La Trappe, Mikkeller, Brewdog en diverse bieren van de Amerikaanse brouwerij Goose Island. 

Victoria is echter verfrissend bier van (bijna) eigen bodem! Op het etiket zie je aartsengel Sint-Michiel afgebeeld. Hij is de patroonheilige van Brussel. Brussel staat vol van standbeelden en andere afbeeldingen van Sint Michiel. Victoria is verbonden met deze bourgondische stad waar je op iedere straathoek wel een eetgelegenheid vindt en waar bier rijkelijk vloeit.

Victoria gebruikt 100% natuurlijke ingrediënten en wordt gebrouwen met drie hopsoorten, waaronder Fuggle en Saaz. Terwijl Fuggle zoete, aardse en kruidige eigenschappen heeft, heeft Saaz kruidige, bloemige, kruidige en citrustoetsen.

Hoe smaakt dit nieuwe bier?

Bij het inschenken in een glas onthult Victoria een goudgele kleur met een dikke, romige witte schuimkraag, zoals vaak het geval is bij Belgische tripelbieren. Victoria heeft aroma's van fruit, specerijen, mout en kruiden, met aardse, kruidige, fruitige en grasachtige smaken, met een uitgesproken bitterheid in een verfrissende afdronk.

Wanneer het vaatje enkele uren in de machine heeft gezeten, heeft het de tijd gehad om af te koelen tot de juiste temperatuur, ongeveer 3-6°C, voor een degustatie van hoge kwaliteit. Tip: zet je vat eerst enkele uren in de koelkast, dan koelt het sneller af. 

fut victoria

Wil je het eerst uittesten voordat je een 6 liter vat bestelt? Bestel dan eerst een fles van 75cl, want we hebben Victoria ook in deze mooie flessen!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, PerfectDraft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Stichting- Open. Ons registratienummer is RL00041416. Bezoek de website van Stichting- Open (https://www.stichting-open.org/en/ ) voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 PerfectDraft Europe SAS