Mout - malt-weyermann-cara-red-bio-50

Kleur uw bier rood met Cara Red Bio!

Kenmerken

herkomst van de mout
Weyermann
Mouttype
karamel
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Presentatie

Cara Red Bio is een karamelmout met een kleur van 40-60 EBC/16-23 Lovibond.

 

Deze mout wordt gebruikt voor het brouwen van de volgende bierstijlen: Hefeweizen, Red Ale, Scottish Ale, Altbier, Bokbier, Wheat Beer en rode en amberkleurige bieren. Ideaal om een Red Ale en een Vienna lager hun rode kleur te geven. De aanbevolen maximale hoeveelheid is 25%.

 

Malterie du Château heeft een gelijkwaardig product: Château Cara Ruby met een kleur van 45-55 EBC/17,4-21,2 Lovibond.

De graankorrels van Cara Red Bio zijn gedeeltelijk gekaramelliseerd om de body van het bier te verhogen en de schuimstabiliteit te verbeteren. Deze mout geeft ook meer smaak aan uw bier, vooral tonen zoete mout en karamel naast honing en koekjes.

Cara Red Bio kan op een droge en koele plek maximaal 24 maanden bewaard worden. Eens de mout gemalen is het aangeraden ze binnen de 3 maanden te gebruiken om de aroma’s zo veel mogelijk te behouden.

malt-weyermann-cara-red-bio-50

Weyermann

 • 86,60 €/per stuk
  niet op voorraad
  Stevige verpakking
  Gratis retourneren

  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  LazyImageLazyImage

  HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

  BEKEND

  VAN


  LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

  Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

  Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.