1. Home
  2. All-Grain Bier Kit
  3. Brouwpakket, Beerkit Witbier (M)
All-Grain Bier Kit - Brouwpakket, Beerkit Witbier (M)

Nieuw recept Beer Kit, ook voor beginners, om zelf thuis je eigen bier te brouwen! Alles wat je nodig hebt om 4 liter Belgisch witbier te brouwen.

Kenmerken

Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Type Kit
brouwkit
Stijl
Wheat Beer
Volume van de kit (L)
4.00
tout grain
brouwtijd
4.00
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Deze bierkit is een perfecte start voor bierliefhebbers om zelf aan de slag te gaan. Hiermee kun je professioneel brouwen in je eigen keuken.

Het ziet er ingewikkeld uit, maar geloof het of niet, jij kunt het ook! In slechts enkele weken kun je gewoon thuis je eigen bier brouwen, met dezelfde middelen als een professionele brouwer. Het is ontzettend leuk en zo eenvoudig dat iedereen het kan doen. 

 

Brouwpakket, Beerkit Witbier (M)

InterDrinks

65,00€/per stuk
Artikel niet meer verkrijgbaar
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImageLazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.